30 / 04 / 2024

Konya Sebeltaş beton üretimi

Konya Sebeltaş beton üretimi

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sebeltaş Beton Elemanları A.Ş.'de 2016 yılı hedeflerinin yüzde 20 artışla 120 bin metreküpe çıkacağını belirtti.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Konya Akşehir’deki 14 okul için yıkım kararı!

Konya Akşehir’de deprem güvenliği çalışması kapsamında okul binalarının beton kesit kolonlarından numune alınıp, inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından bölgedeki 14 okul için yıkım kararı alındı.

Geçirimli Beton sel baskınlarını azaltıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Konya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

Konya'da okul inşaatında göçük!

Konya'da Meram ilçesi Hatıp Caddesi'ndeki okul inşaatında kolonlara beton dökme işlemi gerçekleşirken, kalıp çöktü. İşçilerden bazıları kaçarak kurtulurken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Konya Sebeltaş A.Ş. 120 bin metreküp beton üretecek!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sebeltaş Beton Elemanları A.Ş.'de 2016 yılı hedeflerinin yüzde 20 artışla 120 bin metreküpe çıkacağını belirtti.

Konya Alaaddin Tepesi arkeolojik park olacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaeddin Tepesi’nde yürütülen II. Kılıçarslan Köşkü arkeolojik Kazı Alanı ve Kentsel Tasarım projesi kapsamında, köşkü koruyan beton şemsiye yıkılma tehlikesi olduğu için kaldırılıyor.

Konya Beyşehir'de inşaat işçisi hayatını yitirdi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir inşaat ustası kalıp çaktığı esnada binanın 3.katından beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.Olay, Dalyan Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta meydana geldi.

Konya Hazır Beton Tesisleri Kapasite Artışı'nın ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Konya İli, Meram İlçesi'nde yer alan Hazır Beton Mekanik ve Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Konya Sarayönü'ne iki büyük tesis kurulacak!

Konya'ya yakınlığı nedeniyle geleceği parlak görünen Sarayönü yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Korkmaz Beton Group, santral kurma amacıyla arsa satın alırken, Güneyle Un, lisanslı depo sektöründe kullanmak amacıyla gayrimenkul yatırımı yaptı.

Konya Çimento beton işletmesini ayırıyor!

Konya Çimento son yıllarda inşaat endüstrisinde hızlı bir gelişmeye bağlı olarak beton sektörünün de gelişmesi nedeniyle, beton işletmesini şirketin ana faaliyet konusu olan çimento işletmesinden ayrılarak kısmi bölünme gerçekleşmesine karar verdi.

İnşaat sektörü Konya'da mevcudu korudu!

Sancak Hazır Beton A.ş. Genel Müdürü Cüneyt Tat, "İnşaat Sektörü Türkiye genelinde 2014 yılında yüzde 4 büyüme yaşadı. Konya inşaat sektörü dönem şartları göz önüne alındığında mevcudunu koruduğu bir yılı geride bıraktı" dedi

Konya'da hazır beton tesisi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Borem İnşaat Harfi Yat Taahhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. tarafından hazır beton tesisi işletilmesi adına 6 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecektir.

Korkmaz Grup'tan Konya'ya yeni hazır beton tesisi!

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi

Konya Sebeltaş beton üretimi Haberi

Konya Sebeltaş beton üretimi

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sebeltaş Beton Elemanları A.Ş.'de  2015 yılında 99 bin 820 metreküp beton üretmekteyken 2016 yılı hedeflerinin yüzde 20 artışla 120 bin metreküpe çıkacağını belirtti. Konut yapımlarının artması sonucu hazır betona olan talebin daha da arttığını kaydeden Başkan Tutal, "Hafif sanayi bölgesinde belediye bünyemizdeki Sebeltaş'a ait konkasör tesislerimizde yapılan modernizeyle ileri teknolojiye sahip beton üretim gerçekleştirilmektedir. Çalışmalarımızın her aşamasında müteahhitlerin de görüşleri alınmaktadır. Hazır beton kullanılmasını inşaat sektörüne özendiriyoruz." ifadelerini kullandı. 




Anadolu'da...