02 / 05 / 2024

konya spor ve kongre merkezi ne zaman açılacak

konya spor ve kongre merkezi ne zaman açılacak

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Türkiye'nin en büyük spor ve kongre merkezlerinden biri olan 10 Bin Kişilik Spor ve Kongre Merkezi, Konya'ya değer katarken Türkiye'nin de en önemli salonlarından biri oldu.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

O ilde 12 ve 24 ay taksitle üç arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 12 ve 24 ay taksitle satışa çıkarıldı.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Konya'da 50 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 50 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 62.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 62 milyon 960 bin TL bedelle satışa çıkardı.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

konya spor ve kongre merkezi ne zaman açılacak Haberi

konya spor ve kongre merkezi ne zaman açılacak

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafından yaptırılan, Türkiye'nin en büyük spor ve kongre merkezlerinden biri olan 10 Bin Kişilik Spor ve Kongre Merkezi, Konya'ya değer katarken Türkiye'nin de en önemli salonlarından biri oldu. 


TÜRKİYE'NİN en büyük Spor ve Kongre Merkezlerinden biri olan Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 10 Bin Kişilik Spor ve Kongre Merkezi 23 bin 584 metrekaresi kapalı, toplam 83 bin metrekarelik bir alanda inşa edildi. Türkiye'deki en büyük salonlardan birini inşa ettiklerini kaydeden Başkan Akyürek, "Buraya Türkiye'deki en estetik salon da denilebilir. Mimari tarzıyla, yapı tekniğiyle, imalarıyla çok güzel bir salon oldu. Zemin de düşünüldüğünde 12 bin kişinin aynı anda toplantı yapabileceği, büyük toplantıların, kongrelerin ve sempozyumların yapılabileceği tarzda yapıldı. Uluslararası müsabakaların oynanabildiği, antrenman salonuyla, büyük salonuyla, çok amaçlı salonlarıyla, fuayesiyle, zemin...