08 / 05 / 2024

konya yazır satılık arsa

konya yazır satılık arsa

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya'nın Hocacihan ve Yazır mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 69 milyon TL olarak belirlendi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Temaşehir Evleri Konya satılık!

Temaşehir Evleri Konya satılık dairelerin fiyatları 324 bin liradan başlıyor. Temaşehir Konya'da Ağustos sonuna kadar 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

V75 Residence Konya satılık!

V75 Residence Konya satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin liradan başlıyor. Vav Yapı projesi V75 Residence'ta teslimler 2017 yılının yazında yapılacak...

konya yazır satılık arsa Haberi

konya yazır satılık arsa

GAYRİMENKÜL SATILACAKTIR


Selçuklu Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı yazılı gayrimenkullerin 2886 sayılı Yasanın 35/A maddesi hükümleri dahilinde kapalı zarf usulü ile satışları yapılacaktır. Şartname ve ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

2 - İhale 21/01/2016 Perşembe günü saat 14.00’de Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.

3 - Arsa bedelinin ödeme şekli: Satış Bedellerinin peşinatları ihale onayının tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde, kalan taksit ödemeleri aşağı listede belirtildiği şekilde ödenecektir.

4 - Muhammen bedel ile geçici teminat aşağıda belirtilmiştir.

İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENEN BELGELER

A) İç Zarf:

İç zarf yalnız teklif mektubunu içerecektir.

Teklif Mektubu Belediyemizden temin edilebilir.

Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas...