28 / 04 / 2024

konya yeni stadyumu

konya yeni stadyumu

Konya' nın yeni stadyumu maça hazır. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’ nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor...

TOKİ Konya projesinde son dakika! Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 2 yeni proje inşa edecek.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 396 yeni konut geliyor!

Dar gelirlileri kira öder gibi konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 396 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Konya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni proje! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projeleri için start verdi.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O İlçeye tam 206 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için merakla beklenen ihale tarihini de açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek.

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Beyşehir'de 413 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

konya yeni stadyumu Haberi

konya yeni stadyumu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Torku Konyaspor'un maçlarını, yapımı tamamlanan yeni stadyumunda oynayabileceğine karar verdi.



Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, stadın ilk maça hazır olmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, bütün Konyalı sporseverleri Torku Konyaspor - Balıkesirspor karşılaşmasına davet etti.


Maç için gerekli bütün hazırlıkların devam ettiğini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Spor Toto Süper Lig’de ilk maçımızı deplasmanda yaptıktan sonra ikinci haftada ev sahipliği yapacağımız maçın, yeni Büyükşehir Stadyumu’nda oynanmasından dolayı mutluyuz, gururluyuz. Konyalı hemşerilerimizin takımımızı yalnız bırakmamasını, stadyumumuza yakışır taraftar olmasını bekliyoruz. Türkiye’de hatta dünyada iz bırakacak olan ve resmi açılışı daha sonra yapılacak olan stadyumumuzda ses getiren maçların oynanmasını temenni...