23 / 07 / 2024

konya yüksek metrekareli evler

konya yüksek metrekareli evler

Konya’nın hatta Türkiye’nin lokomotifi olan inşaat sektörü her geçen gün çemberi genişleyen bir alan haline geldi. Konya’daki müteahhit sayıları da gün geçtikçe artıyor...

İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik vefat etti!

Konya Karaman eşrafından merhum A. Latif Dirik ve merhume Bahriye Dirik'in oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik yaşamını yitirdi. 

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Konya'da metrekare fiyatları yüksek!

Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'daki emlak fiyatlarını değerlendirdi. Altınay, emlak fiyatlarının yüksek olmadığını ancak metrekarelerin fazla olduğu için fiyatların arttığını söyledi.

Dünyanın en yüksek ikinci viyadüğü Hadim'e yapılıyor!

Konya-Alanya arasını 2 saate düşürecek olan Eğişte viyadüğü inşaatı için şantiye kurulumu tamamlandı. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu "Eğişte Viyadüğü Projesi dünyada en yüksek ikinci viyadük olma özelliğini taşıyor" dedi.

Konya-Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin 3 sorun mecliste!

Konya-Aksaray- Nevşehir- Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin sorunlar Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından meclise taşındı. Gürer, sorularının Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Beyşehir Devlet Hatenesi en yüksek bütçeli ilçe hastanesi olacak!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesine kazandırılacak yeni Devlet Hastanesi’nin Türkiye’nin bütçesi en yüksek ilçe hastanesi yatırımı olacağını söyledi.

Ankara-Konya hattına çok yüksek hızlı tren!

TCDD'nin Siemens'ten temin ettiği ve test sürüşleri tamamlanan yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında hizmete girdi. Tren 320 km hız yapabiliyor.

Çok Yüksek Hızlı Tren sefere başladı!

TCDD tarafından Alman Siemens firmasından temin edilen ve test sürüşleri tamamlanan turkuaz renkli yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında hizmete girdi.

Çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT'de hizmete girdi!

TCDD tarafından Alman Siemens firmasından temin edilen ve test sürüşleri tamamlanan turkuaz renkli yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında bugün hizmete girdi.

Ankara-Konya YHT'de çok yüksek hızlı trenler sefere başladı!

TCDD tarafından Alman Siemens firmasından temin edilen ve test sürüşleri tamamlanan turkuaz renkli yeni çok yüksek hızlı tren setlerinden ilki Ankara-Konya YHT hattında bugün hizmete girdi.

Mustafa Kaş: Konya'da yüksek katlı binalar silueti bozuyor!

Kentsel dönüşüm ile birlikte hızlı bir şehirleşme sürecine giren Konya’da yüksek katlı binalar mantar gibi çoğalıyor. Mimarlar Odası Konya Şubesi Başkanı Mustafa Kaş, yüksek katlı binaların şehrin siluetini bozduğunu söyledi.

Emlak Konut Meram Yenice ihalesine en yüksek teklif Torkam'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif 211 milyon TL olarak Torkam İnşaat'tan geldi...

Emlak Konut Konya Meram arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut GYO Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu'nda en yüksek teklif 50 milyon TL olarak Tepekent Mimarlık ve Biberci İnşaat!tan geldi.

konya yüksek metrekareli evler Haberi

konya yüksek metrekareli evler

Konya’nın hatta Türkiye’nin lokomotifi olan inşaat sektörü her geçen gün çemberi genişleyen bir alan haline geldi. Konya’daki müteahhit sayıları da gün geçtikçe artıyor. Birçok kişi yaptığı sektörü bırakarak inşaat yapmaya başlıyor. Her alandan insanın müteahhitliğe yönelmesi de sektörde bir takım sorunlar doğuruyor. Bu sorunların önüne geçmek için Konya’nın önde gelen müteahhitleri birleşerek bir oluşum kurdu. Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) inşaat sektöründe birliktelik ve sektöre dair atılımlar noktasında büyük bir eksikliği giderdi. Başkanlığını Ekrem Demirci’nin yürüttüğü KOMÜT’ün, 50 kişilik de yönetimi bulunuyor. İcra kurulu ise, Erdoğan Çalışkan, Abdulhalim Öncü, Adem Bulut, Ali Rıza Berber, Mustafa Dinçler, Musa Özkan ve Şaban Topal’dan oluşuyor. KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT ve inşaat sektörünü gazetemize değerlendirdi.


SEKTÖR MODERNLİĞE AYAK UYDURUYOR


İnşaat sektörünün Konya’da bir lokomotif olduğunu...