02 / 05 / 2024

Konya Zermeram proje adresi

Konya Zermeram proje adresi

Zermeram Evleri Konya daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konya Zermeram projesinin ilk etabı Şubat 2019'da teslim ediliyor...

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

TOKİ'den Konya'ya 292 konutluk 3 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da toplam 292 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ Konya projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den Konya'ya 152 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projeleri detayları...

TOKİ'den Konya'ya 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 2 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Konya'nın o ilçesine 238 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte Konyalıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

Adese Gayrimenkul'ün Konya'daki arazisine ticari proje!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup ile mülkiyeti Adese Gayrimenkul'e ait olan Konya'daki 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde inşaat yapım sözleşmesi imzalandı. 8 ay içerisinde tamamlanması planlanan proje 34 adet ticari üniteden oluşacak.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Konya Sarayönü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ tarafından Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde hayata geçirilen proje kapsamındaki 853 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Beybes'te 608 konutluk yaşam alanı kuruyor!    

TOKİ, Konya Meram'a bağlı Beybes Mahallesi’nde 608 konuttan oluşan yeni bir yaşam alanı kuruyor. Proje hem geleneksel hem de modern mimariye sahip olacak..

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Konya Zermeram proje adresi Haberi

Konya Zermeram proje adresi


Konya Meram'a bağlı Kozağaç Mahallesi'nde yer alan Zermeram Evleri projesi 35 villa, 14 bahçe dubleksi ve 9 yalı ile birlikte toplam 1077 konuttan meydana geliyor.


2+1, 3+1 ve 4+1 normal dairelerin yer aldığı Zermeram Konya projesi 300 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Seha Yapı imzasını taşıyan Zermeram Konya projesinde ilk etap Şubat 2019'da teslim ediliyor.


Zermeram Evleri Konya daire fiyatları 2+1'lerde 295 bin TL'den, 3+1'lerde 348 bin TL'den, 4+1'lerde 450 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 20 indirim uygulanıyor.


Zermeram Konya projesinde banka kredisi kullanarak taksitli ödeme imkanı da sunuluyor. Zermeram Evleri'nde AVM, yüzme havuzu, fitness, gölet, golf sahası, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, seyir terası gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



ADRES: KOZAĞAÇ MAH. YEŞİL BURSA SOK. NO: 8 MERAM / KONYA


Telefon:...