05 / 05 / 2024

Konyaaltı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi

Konyaaltı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Anne babalara müjde! Bakanlıktan peş peşe yardım ödemesi geliyor! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere ilişkin destekleri sürüyor. 2023 yılına girilmesi ile beraber Çocuk Destek Bileşeni çerçevesinde 1-2-3-4 ve daha fazla çocuk sahibi olan aileler e-Devlet'ten müracaat ederek ödeme alabiliyor. Peki, çocuk desteği kaç TL? İşte detaylar...

Çocuk desteği ve SED ödemesi alan hemen baksın! Kimin hesabına kaç TL yatıyor? Çocuk desteği, SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi aileler için yapılan çocuk desteği ve SED ödemesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki çocuk desteği ve SED ödemesi 2023 Eylül ne kadar? 

Anne babalar şu an bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Dar gelirli haneler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca çocuk desteği sağlanıyor. Peki çocuk desteğine yeni zam geldi mi? 

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

Aile Bakanlığından çocuklu ailelere yeni sosyal yardım geliyor! Bu para nisanda hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sosyal yardımlara önceki aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' ismiyle yeni bir program ilave edilirken yaşanan gelişme sonrasında tüm çocuklu aileler yardımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, çocuk desteği kimlere verilecek? İşte detaylar...

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından çocuk desteği geliyor! Çocuk sayısına göre destek verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından çocuk sahibi olanlara ve olmak isteyen ailelere güzel haber bakanlık tarafından geldi. Geçtiğimiz haftalarda ‘Çocuklara Destek Bileşeni’ ismiyle yeni bir gündem ve program ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu gelişme sonrasında bütün çocuklu aileler ve çocuk sahibi ol

Kimler çocuk desteği alabilir? Kaç TL ödeniyor?

Çocuk desteği parası, belli şartları yerine getiren çocuk sahibi tüm vatandaşlara sağlanan bir destek türü. Peki çocuk desteği kimlere yapılıyor? Kaç TL ödeniyor? Çocuk desteği ödemelerine zam geldi mi?

Çocuk desteği parası ne kadar? 2023 Çocuk desteği parası ne zaman yatacak? Çocuk Destek Bileşenine zam geldi mi?

Çocuk parası alan yüzbinlerce vatandaş "Çocuk desteği parası ne kadar? 2023 Çocuk desteği parası ne zaman yatacak? Çocuk Destek Bileşenine zam geldi mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen sorular ve yanıtı...

Aile Bakanı'ndan son dakika açıklaması! Rakam hayli ve hayli yüksek! Tam 1.6 milyar TL

Aile Bakanı Derya Yanık tarafından bakanlığın verdiği çocuk desteği hakkında önemli bir açıklama gerçekleştirildi.

Başvurana hemen 650 TL veriliyor! Çocuk desteğine zam gelecek mi? Çocuğu olanlar şimdi bakın!

2023 yeni asgari ücret rakamının açıklanmasıyla, çocuk desteğine zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Peki Çocuk Destek Bileşeni ödemeleri ne kadar olacak? İşte çocuk desteği ile ilgili merak edilenler...

Müjde 1250 TL hesaplara yattı! PTT'ye giden hemen parayı çekecek! Aralık ayı Aile Destek Paketi ödemeleri...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı kapsamına dahil edilen "Çocuk Desteği" ile hanelere 1,6 milyar TL destek verdiklerini bildirdi.

Anneler e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara bağlanıyor! Çocuk desteği yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni parasından faydalanan vatandaşlar aralık ayı ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 2022 aralık ayı Çocuk Destek Bileşeni ödemeleri ne zaman yapılacak?

Konyaaltı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Haberi

Konyaaltı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi

Kreşte yaşları 3 ile 6 arası çocuklara eğitim vermeyi amaçlayan Konyaaltı Belediyesi, ilk ders gününde öğrenciler için palyaço gösterilerin de yer aldığı eğlence dolu bir etkinlik hazırladı. Kreşin ikincisini eğitim-öğretime açtıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eğitime olan yatırımların artarak devam edeceğini bildirdi.



Sabah...