04 / 05 / 2024

Konyaaltı ihalesi

Konyaaltı ihalesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Konyaaltı'nda 80.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesi düzenliyor. İhale, 15 Mart'ta yapılacak..

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Konyaaltı Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan arsa 9 milyon TL bedelle satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 23 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Konyaaltı Minicity Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Antalya Konyaaltı'ndaki Minicity alanının 95 milyon liralık yatırım ihalesi yapıldı. İhale Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. 

Antalya Konyaaltı'nda tesis inşaatı ihalesi 2 Kasım'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Konyaaltı İlçesi'na bağlı Arapsuyu Mahallesi'nde Yap-İşlet-Devret modeli ile tesis yaptırılacak..

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesi ertelendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin ihalesine katılım olmadı.

Konyaaltı ihalesi Haberi

Konyaaltı ihalesi

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan Başkanlarla 10 Bin Adım’ın bu haftaki konuğu olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bir araya geldi. İşte Esra Boğazlıyan'ın yazısı.. 

Menderes Türel’e 10 Bin Adım’a Konyaaltı Sahili’ndeki yeni düzenleme alanından başladık. Malum, Konyaaltı sahilinin önemli bir kısmı kısa bir süre önce yenilenmişti. Bu çalışmalar da ağaç kesimi yapıldığı iddiasından işletme ihalesine kadar bir dizi tartışmayı beraberinde getirmişti. Başkan Türel’e önce sahilde ne yapıldığını, ardından da tüm bu iddiaları sordum, iddialı yanıtlar verdi:

"KONYAALTI MIAMI’DEN YUNAN ADALARI’NDAN GÜZEL OLDU"

“Konyaaltı sahil projesi dünyanın en güzel sahili projelerinden biri oldu. Konyaaltı sahili toplam 6 kilometredir, biz 4 kilometrelik bölümünde düzenleme çalışması yaptık. Toplam 1 milyon 100 bin metrekarelik bir proje alanıdır. 5.5 ayda altyapısıyla, üstyapısıyla, peyzajıyla, ağacıyla,...