15 / 05 / 2024

Konyaaltı sahili açıldı mı

Konyaaltı sahili açıldı mı

Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

Antalya Konyaaltı Sahili'nde yapılaşmadan dolayı sahil kaybı oldu!

Antalya'da her yıl milyonlarca turist ağırlayan Konyaaltı Sahili'nde 70 metreye varan sahil kaybı olduğu belirlendi. Boğaçayı`nda inşaat için kum-çakıl alınması ve dalgaların oluşturduğu erozyon nedeniyle sahil kaybı olduğu belirlendi.

Konyaaltı Aşağıkaraman Muhtarevi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı İlçesi Aşağıkaraman Mahallesi’nde yaptığı Muhtarevi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Özdoğan Enç de katıldı...

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı!

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı. ANTALYA'DA Batı Çevre Yolu, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından, Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor.

Antalya Valiliği'nden Konyaaltı sahili açıklaması!

Antalya Valiliğince, Konyaaltı sahilinde denizin bazı bölümlerinde renginin yeşile dönüşmesiyle ilgili, bu durumun alg (deniz yosunu) patlamasından kaynaklanabileceği ancak halk sağlığı açısından herhangi bir sakınca yaratmadığı bildirildi.

Antalya Konyaaltı plajı açıldı!

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Konyaaltı sahili açıldı mı Haberi

Konyaaltı sahili açıldı mı


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. İnternet, şezlong, şemsiye, sehpa, tuvalet ve duş hizmetlerinin ücretsiz olacağı Konyaaltı sahilinde hummalı çalışma sürüyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı sahilinde ücretsiz olacak 7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye ve sehpanın sahile yerleştirilmeye başlandığını belirtti. Tamamen ücretsiz halk plajına dönüşen Konyaaltı’nı yenilenen yüzüyle 22 Haziran Pazar günü vatandaşların emrine sunacaklarını ifade eden Türel, Büyükşehir ekiplerinin harıl harıl sahili açılışa hazırladığını kaydetti.


NTERNET ÜCRETSİZ

Türel şu bilgileri verdi: “10 ayrı plaj bölgesine ayırdığımız sahilde, her plaja 1 büfe yerleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ayakları yanmadan denize ulaşmalarını sağlayacak ahşap yollar oluşturuyoruz. Sahil boyunca 4’erli...