07 / 07 / 2024

Konyaaltı trafo

Konyaaltı trafo

Konyaaltı' nda Arapsuyu Mahallesi' nde yol ortasına elektrik trafosu konulması için başlatılan çalışmaya tepki gösteren bölge halkı, trafik kazalarına neden olabileceği gerekçesi ile kaldırılmasını istedi

Antalya Konyaaltı'nda tesis inşaatı ihalesi 2 Kasım'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Konyaaltı İlçesi'na bağlı Arapsuyu Mahallesi'nde Yap-İşlet-Devret modeli ile tesis yaptırılacak..

Konyaaltı Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde park yapımında sona geldi.

Mudanya'da trafo merkezi projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Mudanya Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Antalya Konyaaltı'da metruk yapılara geçit yok!

Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarısu Mahallesi'nde bulunan metruk yapı yıkıldı. Bölgede metruk yapıların denetimi sağlanacak.

Antalya Konyaaltı'nda yapı inşaatı ihalesi 13 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesinde yer alan alanda, hazırlanan avan ve/veya konsept projeler kapsamında yer alan ünitelerin/yapıların yapımı ve işletilmesi için ihale yapacak..

Pazarcık Trafo Merkez Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Pazarcık Trafo Merkez Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen sahaya isabet eden taşınmazların anılan Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi.

Antalya Konyaaltı'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki 2 arsayı satıyor. Arsalar için toplam bedel 5.8 milyon TL olarak belirlendi..

Menderes Türel: Konyaaltı Sahil Projesi’ni biz yapacağız!

ANSİAD’ın konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada “İki ihalesine de katılım olmayan Konyaaltı Sahil Projesi’ni yapım ihalesine çıkarak biz gerçekleştireceğiz” dedi

Konyaaltı kapalı semt pazarında sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi’ndeki pazar yerinin 15 gün içinde hizmete açılacağını müjdeledi.

Antalya Konyaaltı'nda 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İmar durumu konut alanı olan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 862 bin TL olarak belirlendi.

Konyaaltı Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Belediye Başkanı Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezi'nin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesine katılım olmadı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin belediye encümen salonunda yapılan ihalesine katılım olmadı.

Konyaaltı Sahili 19 Ocak'ta ikinci kez ihaleye çıkacak!

İLK ihalede talibi çıkmayan Antalya’daki dünyaca bilinen Konyaaltı Sahili ikinci kez ihaleye çıkacak. 19 Ocak Perşembe günü tekrarlanacak ihaleyi kazanan firma, sahili 29 yıllığına işletecek.

Konyaaltı trafo Haberi

Konyaaltı trafo

Arapsuyu Mahallesi'nde Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AKEDAŞ) başlattığı trafo çalışması, bölge halkının tepkisine neden oldu. 625 Sokak'ta bulunan 20 metrelik yolun ortasına konulacak 'köşk tipi trafo' için AKEDAŞ ekipleri tarafından asfalt zemine beton döküldü. Elektrik altyapısı da hazırlanan trafonun hem görüntü kirliliğine, hem de trafik kazalarına neden olabileceğini düşünen bölge halkı, kaldırılmasını istedi. Mahalle sakinlerinden Cengiz Bali, "Burası imar planında trafo yeri olarak gözüküyor. Belediyeyle görüştüm, 'değiştirenleyiz' dediler. Bu sonuçta Allah'ın emri değil" dedi. 

20 yıl önceki plan Mahallede market işletmeciliği yapan Ümit Kılıç ise, "Yanlış bir uygulama. Tam yolun ortasında böyle bir trafo bence yanlış. Yolun yarısından çoğu gidiyor. Yanlış bir şey. Bence kaldırılmalı" diye konuştu. 


Konyaaltı Belediyesi yetkilileri bölgenin 20 yıl önce planlandığını belirtirken, trafo yerinin değiştirilmesinin mümkün olmadığını,...