30 / 07 / 2024

Konyaaltı trafoları

Konyaaltı trafoları

Konyaaltı' nda Arapsuyu Mahallesi' nde yol ortasına elektrik trafosu konulması için başlatılan çalışmaya tepki gösteren bölge halkı, trafik kazalarına neden olabileceği gerekçesi ile kaldırılmasını istedi

Antalya Konyaaltı'nda 352 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkan daireyi görenler inanamadı: 'Otel satıyor sandım'

Tatilcilerin gözdesi Antalya Konyaaltı'nda 352 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkan daireyi görenler inanamadı. 8 oda 2 salon olarak tasarlanan konut denize sıfır konumda. 

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya Konyaaltı'nda emlak beyanı elektronik ortama taşındı!

Antalya'ya bağlı Konyaaltı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, tapu harcına esas olan emlak beyanı belgesine dijital ortamdan ulaşabilecek.

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Konyaaltı trafoları Haberi

Konyaaltı trafoları

Arapsuyu Mahallesi'nde Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AKEDAŞ) başlattığı trafo çalışması, bölge halkının tepkisine neden oldu. 625 Sokak'ta bulunan 20 metrelik yolun ortasına konulacak 'köşk tipi trafo' için AKEDAŞ ekipleri tarafından asfalt zemine beton döküldü. Elektrik altyapısı da hazırlanan trafonun hem görüntü kirliliğine, hem de trafik kazalarına neden olabileceğini düşünen bölge halkı, kaldırılmasını istedi. Mahalle sakinlerinden Cengiz Bali, "Burası imar planında trafo yeri olarak gözüküyor. Belediyeyle görüştüm, 'değiştirenleyiz' dediler. Bu sonuçta Allah'ın emri değil" dedi. 

20 yıl önceki plan Mahallede market işletmeciliği yapan Ümit Kılıç ise, "Yanlış bir uygulama. Tam yolun ortasında böyle bir trafo bence yanlış. Yolun yarısından çoğu gidiyor. Yanlış bir şey. Bence kaldırılmalı" diye konuştu. 


Konyaaltı Belediyesi yetkilileri bölgenin 20 yıl önce planlandığını belirtirken, trafo yerinin değiştirilmesinin mümkün olmadığını,...