06 / 05 / 2024

Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu

Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu

Rize'nin Çiftekavak mahallesinde yapımı devam eden küçük sanayi sitesi için 15 yıl hisse almakla uğraştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu, "85 dönüm arazı için 2 bin 860 kişiden hisse almak zorunda kaldık" dedi.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

İnşaat sektöründe hareketlilik başlıyor!

Koronavirüs salgınına rağmen konut satışları hız kesmiyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,normalleşme ile birlikte konut satışlarında hareketlilik yaşanacağını dile getirdi.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu Haberi

Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu

Rize Çiftekavak köyünde 2001 yılında inşaatına başlanması gereken küçük sanayi sitesi için 2860 kişiden hisse almak zorunda kaldıklarını söyleyen Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu Rize'de en büyük sorunun küçük küçük arazilerin bir çok hissedara sahip olduğunu söyledi. 2001 Yılında Çiftekavak köyü dere kenarında başlatılan küçük sanayi sitesi inşaatı 15 yıldır hissedarlara ulaşılamaması yüzünden gecikti. 


Oto gurubu, Mobilya, Torna ve kerestecilerin yer alacağı 127 dükkanlı küçük sanayi sitesinin inşaatına 2001 yılında kurulan kooperatif ile başlandığını belirten Başkan Süleyman Kalyoncu "Maalesef ilk satın aldığımız yer ile başladık, 85 dönüm arazi sahiplerini aramaya başladık. İş uzadıkça uzadı ve hissedarlar içinde 120 cm. arazisi olan bile var, birçok veraset sahibinin mezarı bile yok, nerede olduklan belli değil" dedi. 


PARA BANKADA SAHİBİ YOK 


Kalyoncu, "Çıkartılan tapu kayıtlarında kurtuluş...