30 / 04 / 2024

Köprü güzergahı

Köprü güzergahı

Başta yapımı süren 3'üncü köprüye CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, birinci ilişkin iddialar ve AKP'nin "imar çeteleri" yaşını geride bırakan soL'u ziyaret etti. İstanbul hakkında söyleştik

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Çin'deki sıra dışı köprü görenleri hayrete düşürüyor!

Çin'in Çongçing kentindeki 400 metre uzunluğundaki köprü üzerine inşa edilmiş olan farklı mimarideki yapılar görenleri hayrete düşürüyor...

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Konut fiyatlarına ‘3. Köprü’ dopingi!

Sahibinden. com'un emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan bölgelerde konut fiyatlarında artış gözlemlendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Ankara Hacettepe Köprüsü'nün güzergahı değişiyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

Yavuz Sultan Köprüsü güzergahındaki 5 proje!

8 karayolu ve 2 demiryolu şeridi bulunan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün güzergâhındaki projeler yatırımcının ilgisini çekiyor. İşte köprüye yakın 5 proje...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü manzaralı villa olmayacak!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, cuma günü açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü Habertürk Gazetesi'ne anlattı. Bakan Arslan köprü güzergâhında yeni imar alanı oluşturulmasının söz konusu olmadığını belirtti.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek demiryolunun güzergahı!

Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçmesi planlanan demiryolunun güzergahını açıkladı.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

Uruguay'daki daire şeklindeki köprü 12 ayda tamamlandı!

Uruguay'da Rocha ve Maldonado şehirlerini birbirine bağlayan daire şeklindeki köprü görenleri şaşırtıyor. Yapımı 12 ayda tamamlanan köprü Rafael Vinoly tarafından tasarlandı.

Köprü güzergahı Haberi

Köprü güzergahı

CHP'lilerin ne konuştuğunu dinleyeceğine, bu işlere bakacak. 

Bu ilişkiler çok net bir şekilde biliniyor. Kimin kiminle ne kadar ticari ilişkisi olduğu, hep konuşulur. Elimde somut belge yok ama bunlar bilinen şeyler. 

İşte ben de bunu öğrenmek istiyorum. Kimin kiminle ticari ilişkisi var burada? Örneğin "Köprü güzergahında arsa değişikliklerinin kimler tarafından yapıldığını kamuoyu görecek", "Hangi AKP'lilerin arsa aldığını açıklayacağun" demiştiniz. Ancak hâlâ isimleri açıklamadınız. Kim bu AKP'liler? 

Zamanı gelince açıklayacağım. 

Şu an teyit etmeye çalışıyorum, laf olsun diye bir şey söylemek istemiyorum. Bölgede büyük arsa değişiklikleri nasıl oldu, kimler arsa aldı? 

Şu kadarını söyleyebilirim, 36 parlak çocuk, 36 milyar doların nasıl sahibi oldu? Bizim çocuklarımız gerizekalı da bir tek bunlar mı zeki! Bir süredir "Yavuz Sultan Selim" adı verilmesi nedeniyle tartışmalara yol açan 3. köprü...