04 / 05 / 2024

köprübaşı yol yatırımları

köprübaşı yol yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürürken Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, “Mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorum” dedi.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

köprübaşı yol yatırımları Haberi

köprübaşı yol yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon il genelinde her alandaki çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürürken Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, “Mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorum” dedi.


Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla, öncesinde belde olan Beşköy’ün mahalleye dönüştürüldüğünü hatırlatan Muhtar Aydın, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerine biz yetişemiyoruz. Mahallemizde çok güzel hizmetler yapılıyor. Asfalt bitiyor beton başlıyor, beton bitiyor kanal çalışması başlıyor, kanal çalışması bitti şimdi bariyer çalışması yapılıyor. Bariyer çalışmalarının yapıldığı alanlarda daha önce ölümlü kazalar olmuştu. Bu kazaların olduğu yerlerde Büyükşehir Belediyemiz bariyer çalışması yaptı. Böylece artık mahallemizde, bu riskli alanlarda ölümlü kazalar yaşanmayacak inşallah.  Büyükşehir Belediyesi olunca bu avantajlara sahip olduk. Ben üçüncü dönem muhtarım. Daha önce böyle çalışma görmedik. Büyükşehir öncesinde bir makine alabilmek için günlerce bekliyorduk....