18 / 05 / 2024

Köprübaşı yollarına asfaltlama çalışması yapıldımı

Köprübaşı yollarına asfaltlama çalışması yapıldımı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aydın’ın, ‘Köprübaşı ilçesinde yolların asfaltlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz’ konuşması bölge halkının tepkisine yol açtı.

Bayramda köprü ve yollar ücretsiz mi? Bakan bizzat açıkladı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Vatandaşlar memleketine gitmek için şimdiden düştü. İşte detaylar…

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

1915 Çanakkale Köprüsü‘nde sona yaklaşılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü turizm gelirini artıracak!

Yapımı bittiğinde "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nü anlattı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hız kesmiyor!

Yapımı bittiğinde "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşası için Sütlüce ve Şekerkaya şantiyelerinde mühendis ve işçiler yoğun şekilde çalışıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne anlamlı tasarım! 

18 Mart 2017 tarihinde temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü, için geri sayım başladı. Dünyanın en uzun açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün Suluca Viyadüğü ayakları da Şehitler Abidesi'nden esinlenerek tasarlandı.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün tabliyeleri Çanakkale'ye ulaştı!

Tamamlandığından "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" ünvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ilk tabliyesi Çanakkale'ye ulaştı. 

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Köprübaşı yollarına asfaltlama çalışması yapıldımı Haberi

Köprübaşı yollarına asfaltlama çalışması yapıldımı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aydın’ın, ‘Köprübaşı ilçesinde yolların asfaltlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz’ söylemleri ilçe sakinlerini çileden çıkardı.


Vatandaşlar Aydın’a seslenerek şunları söyledi: 


“İlçemizin belediye meclis üyesi olan Mustafa Aydın Köprübaşı’ndaki yolların asfalt döküldüğünü söylüyor. Soruyoruz Köprübaşı’nda hangi yollar asfalt döküldü? 


Bunu bir de gazete ilanlarıyla teşekkür yapmış. Aydın yoksa kendi evinin yolunu mu döktürdü ve teşekkür etti?   


Teşekküründe bölgem ve milletim adına teşekkür ediyoruz diyor. Bizim yolumuz yok. Yağmurda, çamurda biz bu yollarda uğraşıyoruz. Bizim adımıza nasıl teşekkür ediyor?  


Kendisini ilçemizdeki tüm yolları ivedilikle asfalt döktürmesini bekliyoruz.” 


Muhtardan Tepki...