04 / 07 / 2024

köprülerdeki gişeler birleştirilecekmi

köprülerdeki gişeler birleştirilecekmi

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul’daki köprü ve otoyollardaki geçişleri kolaylaştırmak amacıyla OGS ile HGS gişelerini birleştirme çalışmalarına başladı. FSM'de önceki gece başlayan çalışmalar, periyodik aralıklarla devam ediyor...

Teras Beşköprü’de 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı

Sakarya’da 2 dönüm arazi üzerine inşa edilen Teras Beşköprü’de teslimler başladı. İşte modern ve lüks yaşamı birleştiren proje ile merak edilen soruların cevapları…

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak?

Asya ile Avrupa'yı birleştirecek 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Peki Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte tüm merak edilenler...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı! 

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

Çanakkale Köprüsü Marmara'nın transit trafik yükünü sırtlayacak!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü", Marmara Bölgesi'nin transit trafik yükünü de sırtlayacak.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Fiziki gerçekleşmenin yüzde 99 olduğu Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli tamamlandığında, mevcut yol 1 kilometre kısalacak, zaman ve akaryakıttan tasarruf edilerek ekonomiye katkı sağlanacak...

Rusya ile Çin'i birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşası tamamlandı!

Rusya ile Çin'i Amur Nehri üzerinden birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşaatı tamamlandı. 300 milyon dolara mal olan köprü projesinin Nisan 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nde birleşmeye 198 metre kaldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin batı ve güneydeki kentlere ulaşımı açısından stratejik bir konuma sahip "Yeni Kömürhan Köprüsü Bağlantı Tüneli ve Yolu"nda fiziki gerçekleşme yüzde 90 oranına ulaştı.

köprülerdeki gişeler birleştirilecekmi Haberi

köprülerdeki gişeler birleştirilecekmi


Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul’daki köprü ve otoyollardaki geçişleri kolaylaştırmak amacıyla OGS ile HGS gişelerini birleştirme çalışmalarına başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde önceki gece başlayan çalışmalar, periyodik aralıklarla devam ediyor. Çalışmaların 31 Ocak 2014 tarihinde tamamlanarak hizmete sunulması bekleniyor. 


Serbest geçiş sistemi ile HGS ve OGS kullanıcıları aynı sistemi yakında kullanabilecekler. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarına, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyacak 'serbest geçiş sistemi' kurulacak. 


Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde kolaylık sağlayacak serbest geçiş ücret toplama sisteminin kurulması için 10 Eylül'de ihale yapmıştı. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarında mevcut gişe adalarının kaldırılarak serbest geçişe imkan sağlanması için yapılan ihaleyi kazanan Aselsan...