10 / 05 / 2024

Kordonboyu Mahallesi toplantı

Kordonboyu Mahallesi toplantı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz plan konusunda Kordonboyu mahalle halkını bilgilendirme toplantısı yaptı. Kordonboyu Mahallesi Nazım İmar Planları konuşulduğu toplantı Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli planı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Kordonboyu Mahallesi, 10172 (Eski:1866) ada, 5 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Tuzla Yayla Mahallesi’nin rezerv yapı alanı kararına 'ret' oyu!

Tuzla Belediye Meclisi’nde düzenlenen Kasım ayı meclis toplantısında CHP ve İYİ Parti'li Meclis üyeleri, Yayla Mahallesi’nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metrekarelik alan için yetki talebini içeren gündem maddesini reddetti.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Atakule GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 31 Mart'ta! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1 Ocak 2019-31 Aralık 2019 tarihli mali dönem için olağan genel kurul toplantısının 31 Mart 2020 tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi'nde Ankara'da saat 14:00'te yapılmasına karar verildi..

Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı Gültak Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıda Akdeniz Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi hazırlandığı ifade edildi.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde tapu mücadelesine devam!

Daha önce yapılan planlarda mağduriyet yaşadıklarını iddia eden, planları yargıya taşıyıp yürütmeyi durduran Çiğdem Mahallesi halkı yeni bir toplantı düzenledi.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kordonboyu Mahallesi toplantı Haberi

Kordonboyu Mahallesi toplantı


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz plan konusunda Kordonboyu mahalle halkını bilgilendirme toplantısı yaptı.  Kordonboyu Mahallesi Nazım İmar Planları konuşulduğu toplantı Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Kartal Belediye Meclis üyeleri, Karyapsan Genel Müdürü Nizamettin Zorgül, Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin, Kartal Belediye birim müdürleri ve Kordonboyu mahalle halkı toplantıya  katıldı. 

Halka Rağmen Hiçbir Şey Yaptırmam


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Bizlerin sizinle burada buluşmamızın nedeni sizin bulunduğunuz alanın hikayesini anlatmak ve sizleri bilgilendirmek. Çünkü sizleri direk ilgilendiren bir konu. Bugüne kadar belediyelerde bu işler, plan yapılıyormuş askıya çıkıyormuş haberi olan gelip itiraz ediyormuş. Ben böyle olsun istemiyorum.  Bizler istiyoruz ki, bu planlar daha yapım aşamasındayken halkı bilgilendirelim. Vatandaş kendi malıyla ilgili bilgi...