29 / 04 / 2024

Tuzla Yayla Mahallesi’nin rezerv yapı alanı kararına 'ret' oyu!

Tuzla Yayla Mahallesi’nin rezerv yapı alanı kararına 'ret' oyu!

Tuzla Belediye Meclisi’nde düzenlenen Kasım ayı meclis toplantısında CHP ve İYİ Parti'li Meclis üyeleri, Yayla Mahallesi’nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metrekarelik alan için yetki talebini içeren gündem maddesini reddetti.



Tuzla Belediye Meclisi'nin Kasım ayı meclis toplantılarının üçüncü oturumu Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. 

Takvim'de yer alan habere göre; koronavirüs tedbirleri altından gerçekleşen toplantıda, Yayla Mahallesi'nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metrekarelik alan için yetki talebinin yer aldığı gündem maddesi de görüşüldü.

"HAYIR OYU VERİYORSUNUZ, SONRA 'DEPREM İÇİN NE YAPTINIZ' DİYORSUNUZ"

Görüşmeleri devam eden gündem maddesi AK Parti ve MHP'nin kabul oylarıyla, oy çokluğuyla onaylandı. CHP ve İYİ Parti'li meclis üyelerinin ret oyu vermesi için eleştirilerde bulunan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, şu ifadeleri kullandı: "Siz burada hayır oyu veriyorsunuz ya. Ondan sonra da komik bir şekilde 'Deprem için ne yaptın?' diyorsunuz. Burada gelip bize de hesap sormaya kalkıyorsunuz. O evlerin hepsi 40 yıllık bina, hepsi yıkılacak bina, insan bunun için bile sadece şurada evet verir."


Geri Dön