29 / 04 / 2024

Kordsa CEOsu Cenk Alper

Kordsa CEOsu Cenk Alper

Kordsa CEO'su Cenk Alper, özel bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda!

Lastik, inşaat ve kompozit sektörlerinde “güçlendirici” olarak bilinen Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda inşaat sektörü profesyonelleriyle buluşturdu.

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Kordsa Global 2016 hedeflerini açıkladı!

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa Global, 2015 yılı sonuçlarını değerlendirdiği, 2016’ya yönelik hedeflerini paylaştığı basın toplantısında yeni yatırımlarını ve bu alandaki teknoloji liderliğini paylaştı.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyüyecek!

KORDSA Global CEO'su Cenk Alper, ana iş kolları olan lastik dışında, kompozit ve inşaatta büyüme stratejisi izleyeceklerini belirterek; bu kapsamda Avrupa ve Amerika'da kompozit alanında satın almalar planladıklarını söyledi.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Lastik ve inşaat alanındaki yatırımlarını tamamlayan Kordsa Global'in önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan kompozit üretimi, şirketi bir adım daha ileriye götürecek. Şirket kompozitte yurtdışı satın almalarla da ilgileniyor.

Kordsa inşaat sektörüne mi girecek?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, inşaat sektörüne gireceklerini açıkladı. Cenk Alper, CNBC-E yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Cenk Alper kimdir?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti. Peki, Cenk Alper kimdir? Cenk Alper, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cenk Alper..

Kordsa CEO'su Cenk Alper inşaat sektörüne giriyor!

Kordsa CEO'su Cenk Alper, özel bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Kordsa CEOsu Cenk Alper Haberi

Kordsa CEOsu Cenk Alper

Kordsa CEO'su Cenk Alper, özel bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.


Alper açıklamasında şunları kaydetti:

''Kompozit malzemeler alanına girmek için çaba sarfediyoruz. Sabancı Üniversitesi ile Teknopark'ta kompozit teknolojileri merkezi adımını attık. Kordsa için yüzde 29 çok sağlıklı bir oran. 6 aylık süre bittikten sonra kalan yüzde 5'i satmak Sabancı Holding'in uhdesindeki konu. Avrupa ve ABD'de satın alacak firmalar için kısa listemizi oluşturduk. Kısa listemimizi azaltarak araştırmamızı sürdürüyoruz'' diye...