19 / 05 / 2024

kordsa lastik çin fabrikası

kordsa lastik çin fabrikası

Sabancı Holding'in lastik takviye ürünleri alanında faaliyet gösteren iştiraki Kordsa Çin'deki bağlı ortaklığı Kordsa Qingdao Nylon Enterprise'ın tasfiyesine karar verdi. Şanghay'da Kordsa Global'e ait bir temsilcilik ofisi açılacak...

EYT'lilerden yeni talep: '2000 sonrası emekli olanlar için de çıkarılsın'

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Arzu Lastikçi, 2000 sonrası emekliler için İntibak Yasası talebinde bulundu. İşte detaylar...

Bridgestone’dan lastik alanlara Lastik sigortası kampanyası! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Bridgestone yoldan kaynaklı hasarlarda lastiğin ücretsiz değişimini içeren sigorta kampanyası başlattı. Kampanya 17 jant ve üstü lastik alımlarında geçerli. İşte detaylar

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Deeper İnşaat Elektrik Lastik Sanayi Ve Limited Şirketi Pendik'te Hakan Gül tarafından kuruldu.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda!

Lastik, inşaat ve kompozit sektörlerinde “güçlendirici” olarak bilinen Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda inşaat sektörü profesyonelleriyle buluşturdu.

Translar Taşımacılık Lastik İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translar Taşımacılık Lastik İnşaat Metal Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Gevrek tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Merdivenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Kordsa Global 2016 hedeflerini açıkladı!

Lastik, inşaat ve kompozit güçlendirme devi Kordsa Global, 2015 yılı sonuçlarını değerlendirdiği, 2016’ya yönelik hedeflerini paylaştığı basın toplantısında yeni yatırımlarını ve bu alandaki teknoloji liderliğini paylaştı.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyüyecek!

KORDSA Global CEO'su Cenk Alper, ana iş kolları olan lastik dışında, kompozit ve inşaatta büyüme stratejisi izleyeceklerini belirterek; bu kapsamda Avrupa ve Amerika'da kompozit alanında satın almalar planladıklarını söyledi.

Kordsa Global inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Lastik ve inşaat alanındaki yatırımlarını tamamlayan Kordsa Global'in önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan kompozit üretimi, şirketi bir adım daha ileriye götürecek. Şirket kompozitte yurtdışı satın almalarla da ilgileniyor.

Çankırı'da 516 milyon dolarlık lastik fabrikası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Japon lastik devi Sumitomo fabrikası Çankırı'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Kordsa inşaat sektörüne mi girecek?

Kordsa CEO'su Cenk Alper, inşaat sektörüne gireceklerini açıkladı. Cenk Alper, CNBC-E yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

Kordsa CEO'su Cenk Alper inşaat sektörüne giriyor!

Kordsa CEO'su Cenk Alper, özel bir TV yayınında yaptığı açıklamada inşaat sektörüne adım atacaklarını belirtti.

kordsa lastik çin fabrikası Haberi

kordsa lastik çin fabrikası


Çin pazarındaki ilişkilerin devam ettirilmesi amacıyla, Şanghay'da Kordsa Global'e ait bir temsilcilik ofisi açılması kararı alındı.


Sabancı Holding'in lastik takviye ürünleri alanında faaliyet gösteren iştiraki Kordsa Çin'deki bağlı ortaklığı Kordsa Qingdao Nylon Enterprise'ın tasfiyesine karar verdi.


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, Çin pazarındaki ilişkilerin devam ettirilmesi amacıyla, Şanghay'da Kordsa Global'e ait bir temsilcilik ofisi açılması kararı alındığı...