16 / 05 / 2024

körfez ilimtepe millet bahçesi ihale

körfez ilimtepe millet bahçesi ihale

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Derince-Körfez'de 1300 konut inşa edilecek!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Derince-Körfez kentsel dönüşüm alanında 1300 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi oluyor!

Kocaeli’de yer alan Körfez Yarış Pisti millet bahçesi olacak. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pist için yeni bir yer arıyor.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Körfez İlimtepe hastane projesi iptal mi oldu?

Körfez İlimtepe hastane projesi iptal mi oldu? Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Lütfü Türkkan’ın soru önergesini yanıtladı. Bakan Müezzinoğlu, Körfez İlimtepe’nin hastane yapımına uygun görülmediğini söyledi.

Körfez İlimtepe Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli'de zamanla yıpranan yol zemini elden geçirilerek yenileniyor. Yol yenileme çalışması kapsamında Körfez’de uygulama yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri İlimtepe Caddesi’nde asfaltlama işi yaptı.

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılına kadar tamamlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprünün 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

körfez ilimtepe millet bahçesi ihale Haberi

körfez ilimtepe millet bahçesi ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) resmi internet sitesinden Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi ihalesi için duyuru yaptı. Enkocaeli'de yer alan habere göre;  Körfez İlimtepe Millet Bahçesinin ihalesi önümüzdeki ay yapılacak. Derince, Gebze ve Dilovası’nda inşası devam eden millet bahçeleri ile beraber İlimtepe Millet Bahçesinin ihalesi ise 27 Ekim’de gerçekleştirilecek.

400 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek olan Körfez İlimtepe Millet Bahçesinin ihalesi saat 14.00’te TOKİ’de düzenlenecek. İçinde seyir terasları, macera parkı, kır lokantası, seyir terasları, spor alanları, paintball alanı, zipline parkuru, dinlenme alanları, yürüyüş yollarının bulunacağı projenin ihaleden kısa süre sonra başlaması bekleniyor.

TOKİ Körfez'de 1500 konutun inşaatı için düğmeye...