14 / 05 / 2024

körfez inşaat şirketleri

körfez inşaat şirketleri

Yeşil GYO'nun Genel Müdürü Işık Gökkaya, Körfez sermayesinin 'Yeşil'le de ilgilendiğini belirterek, 'Ortaklık için görüşmeler yapıyoruz. Ama yönetimi bırakmayız. Hisse satışında bir sandalyeden fazlasını vermeyi düşünmeyiz' dedi

İnşaat şirketleri rotayı yurt dışına çevirdi!

Ülkemizde sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri, yüksek faiz oranları ve enflasyon sebebiyle inşaat şirketleri yüzünü yurtdışına çevirdi.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2020!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri adını yazdırabildi? İşte Anadolu 500 listesine adını yazdıran inşaat şirketleri...

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye 2020 listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyette bulunan 30 firma yer aldı. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

körfez inşaat şirketleri Haberi

körfez inşaat şirketleri

Aktif büyüklük açısından Türkiye'nin 6'ncı büyük GYO'su konumunda olan Yeşil GYO'nun gözü ilk 3'te. Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, 2 yıl içinde ilk 3'e girmeyi hedeflediklerini, basamakları atlarken en büyük silahlarının da grubun geliştirdiği yeni innovatif ürün Renco Kompozit olacağını söylüyor. Gökkaya, Yeşil GYO olarak hisse satışına da sıcak baktıklarını belirterek, 'Körfez'den kapımızı çalan çok. Görüşmelerimiz oluyor. Ama yönetimde ancak bir sandalye veririz' diyor.


Yeni stratejiniz Anadolu'da büyümek üzerine kurulu. Nereden çıktı bu fikir?  

Anadolu'da alım gücü olan, kendine ait müstakil bahçeli ev isteyen büyük bir kitle var. Ancak şimdiye kadar pek çok şehirde böyle bir ürün sunulmamış, markalı konut projeleri buralara  gitmemiş. Sektörde böyle bir niş alan var. İzmit, Edirne, Antep, Kayseri, Konya, Bursa öncelikli hedef bölgelerimiz. Ayrıca...