18 / 05 / 2024

Körfez Kirazlıyalı yıkım

Körfez Kirazlıyalı yıkım

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un geçen günlerde ikinci kez incelemesinin sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen ve imar ile ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projeler devam ediyor...

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Kirazlıtepeliler Esentepe Camisi'nin yıkımına karşı!

Çamlıca Camii’nin yakınında yer alan mahallede yıkım çalışmaları devam ediyor. Camilerinin yıkılmamasını isteyen halk nöbette...

Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısına yıkım kararı!

Feryal Gülman'ın Bebek'te yer alan ve bir çok diziye ev sahipliği yapan yalısı için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım kararı çıkarıldı.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

Kocaeli Kirazlıyalı'daki köprü inşaatı tamamlandı!

Körfez’de E-5 karayolunda hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini güvenli bir hale getirmek amacı ile Kirazlıyalı bölgesinde çelik kondisyonlar ile inşa edilen yaya köprüsü tamamlandı.

Körfez Kirazlıyalı yıkım Haberi

Körfez Kirazlıyalı yıkım

Körfez'in Kirazlıyalı Mahallesi’nde atıl durumda bulunan metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının hemen yanında da yer alan metruk binalar Kirazlıyalı Mahallesi’nde artarken, belediye tarafından yıkım yapılması isteniyor.

Kocaeli Zirve Gazetesi'nden Nabi Yazıcı'nın haberine göre; bir sahil mahallesi olarak bilinen ve çok sayıda villa ile yazlık evlerin bulunduğu mahallede, sahipleri tarafından terk edilen binalar tinerci ve evsiz insanlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Çocuk parklarının da yanında bulunan binalar nedeniyle çocuklarını oyun oynamaya korkarak gönderdiklerini ve rahat uyuyamadıklarını belirten vatandaşlar, “Belediyenin bu binaların yıkımını yapmasını ya da çevresini tamamen kapatarak önlem almasını istiyoruz. Binalara giren çıkan ve burada kalan insanlar yarın bize ve çocuklarımıza zarar verebilirler” diyor.

Belediye yetkilileri daha önce de alınan şikayetler sonrasında bina sahipleri ile...