17 / 05 / 2024

Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları

Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları

60 Evler Sahil Projesi 2. Etap çalışmalarının yanı sıra mevcut alanları kullanan vatandaşlar ve çocukların mutlu oldukları görülüyor. Geniş sahili, kumsalın güzelliği ve her geçen gün temizlenen deniziyle sahil, vatandaşın ilgisini çekiyor.

Park Yaşam Santorini, Körfez manzarasıyla öne çıkıyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de hayata geçirdiği Park Yaşam Santorini projesiyle, Santorini adasının mimarisini getiriyor. "Mahallede yaşam var" sloganıyla hayata geçirilen projede, Körfez manzarası öne çıkıyor.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

Kocaeli Körfez'e 13 bin 500 metrekarelik garaj alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez'e belediye otobüsleri için park alanı inşa edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından belediye otobüsleri için Körfez ilçesine garaj alanı yapılacak.

Kocaeli Körfez'e yeni garaj alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’e belediye otobüsleri için park alanı inşa edecek. Sıkıştırılmış doğalgazlı (CNG’li) otobüsler için yaptırılan garaj alanı, 13 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

İzmir Körfez manzaralı park projesi tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka, Türk Sinemasının “altın çocuk” lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Sahil Parkı törenle açıldı!

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılışı törenle yapıldı.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon projesi törenle açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde son durum ne?

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “25 bin metrekarelik alanda hayat bulan projenin tamamlanmasıyla kuzey sahillerinin yıldızı parlamaya devam edecek” dedi

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi ne zaman bitecek?

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgede başlattığımız altyapı çalışmaları tamamlandı" dedi.

Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları Haberi

Körfez Sahil Parkı 2. etap çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin nefes aldığı ve sosyal alanda insanların yaşama huzurunu yakaladığı mekânların çoğalması için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Haftanın belli günlerinde yapımı devam eden ve başlayacak projelerin kontrolünü gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, halkın bu bölgelere olan ilgisinden de bir hayli memnun.



BAŞKAN İNCELEME YAPTI


Halkın huzur bulacağı mekânları projelendirmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, sahillerde ciddi çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekiplerin yoğun ve arzulu çalışmaları da ortaya başarılı çalışmaların çıkmasına neden oluyor. Başkan Karaosmanoğlu, bu kapsamda Derince 60 Evler Sahili’nde yapımı tamamlanmak üzere olan 2. etapta inceleme gerçekleştirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un eşlik ettiği incelemede, projenin hızlı biçimde tamamlanması için talimat verildi.




2. ETAP HIZLI BİÇİMDE BİTECEK


Başkan Karaosmanoğlu, “60 Evler sahili vatandaşlarımıza huzur veriyor. Aileler buraya gönül rahatlığıyla gelebiliyorlar....