06 / 05 / 2024

Körfez sermayesi seçimleri mi bekliyor

Körfez sermayesi seçimleri mi bekliyor

LMG Global DWC Üst Yöneticisi Gökhan Ilgar, "Gayrimenkul sektöre seçim sonrası durağan bir döneme girdi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi.

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

Körfez GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Körfez GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 değerleme şirketi olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Körfez GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den alınmasına karar verdi.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Körfez GYO değerleme şirketini seçti!

Körfez GYO portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık'ı seçti.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

Körfez'in Türkiye aşkı gayrimenkule yarıyor!

Türkiye, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan tanıtım çalışmalarının meyvesini İstanbul’da yapılan Emlak Fuarı’nda alıyor. Körfez sermayesi fuara yoğun ilgi gösterirken, 400’e yakın proje kendini gösterme fırsatı buldu.

Körfez sermayesi rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda!

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

Körfez yatırımcıları seçimden sonra harekete geçti!

AK Parti’nin sandık zaferi durgunluktaki emlak sektöründe bahar havası estirdi. Seçim öncesi bekleyen Körfez yatırımcısı, tek parti iktidarı ile alıma geçtikleri konut kaporalarını bankalara yatırmaya başladı.

Körfez sermayesi seçimleri mi bekliyor Haberi

Körfez sermayesi seçimleri mi bekliyor

LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Ilgar, Körfez sermayesinin Türkiyede siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasıma kilitlendi" dedi. Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını ifade eden Ilgar, "Seçim sonrası aynı zamanda yaz ve ramazana denk geldiğinden oldukça durağan bir döneme girildi. Akabinde yeni seçim kararı da bunu perçinledi. Bireysel yatırımlar dahi azaldı. Körfez sermayesi 1 Kasıma kilitlendi diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

PASTADAN PAY ALAMIYOR 

Arap sermayesinin Türkiyede yeni yatırımlar için aşağı yukarı bir yıl bekleyeceğini savunan Ilgar, Türk gayrimenkul sektörünün dünyadaki pastadan minik dilimler alabildiğini dile getirdi. Ilgar, "Dünya gayrimenkul pazarında bir yılda oluşan pastadan Türkiye binde 4 alıyor. Bir trilyon doların 4-5 milyar doları Türkiye'ye geliyor. Bu açıdan baktığımızda...