12 / 05 / 2024

Körfez sermayesi Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman

Körfez sermayesi Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman

İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından düzenlenecek zirve, yatırımcılar ve yatırım yaptırmak isteyenler için oluşturulan ikili görüşme platformuyla da bir ilke imza atacak...

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Körfez'in Türkiye aşkı gayrimenkule yarıyor!

Türkiye, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan tanıtım çalışmalarının meyvesini İstanbul’da yapılan Emlak Fuarı’nda alıyor. Körfez sermayesi fuara yoğun ilgi gösterirken, 400’e yakın proje kendini gösterme fırsatı buldu.

Türkiye, Körfez yatırımcısını bekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’de buluştu. Dubai'den tüm dünyaya birlik mesajı veren sektör temsilcileri, "Türkiye 15 Temmuz sonrası hainlerden kurtuldu. Güçlü Türkiye Körfez yatırımcısını bekliyor" şeklinde konuştu.

Körfez sermayesi rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda!

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Körfez yatırımcılar 1 Kasım seçim sonuçlarından memnun!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi (CEO) Davud Al Shezawi, "Türkiye pazarı Körfez sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı" dedi.

Körfez sermayesi Trabzon'a turizm yatırımı yapacak!

Ortadoğulu turistin son dönemdeki önemli çekim merkezlerinden biri olan Trabzon, bu kez Körfez'den iki önemli yatırımcı çekti. Biri BAE'den diğeri de Suudi Arabistan'dan iki yatırımcı Trabzon'da iki önemli turizm yatırımı gerçekleştirecek.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

Beyttürk İnşaat projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat, Kuveyt'te 5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Beyttürk İnşaat körfez yatırımcılarla buluştu!

Beyttürk İnşaat, Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Körfez sermayesi Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman Haberi

Körfez sermayesi Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman

Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde (International Investment Summit) bir araya gelecek, İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından yapılan açıklamaya göre, zirve, 10-11 Nisan 2014'te İstanbul'da gerçekleştirilecek. İstanbul Yatırım Derneği ve Ortadoğu Ekonomi Platformu tarafından düzenlenecek zirve, yatırımcılar ve yatırım yaptırmak isteyenler için oluşturulan ikili görüşme platformuyla da bir ilke imza atacak. Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek ziıvede, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) merkezi fonlarının yöneticileri ve bölgenin büyük yatınmcıları İstanbul'da buluşacak. 

"Enerji" ve "İnşaat" ana başlıkları altında, Körfez sermayesine, büyük ilgi duyduğu Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşme olanağı sunacak zirve ayrıca, oluşturulan ikili görüşme platformlarıyla katılan yatırımcılara doğrudan yatırım yapma imkanı sağlayacak. Verilen bilgiye göre, zirvenin ilk...