03 / 05 / 2024

körfez ülkeleri yatırım zirvesi istanbul

körfez ülkeleri yatırım zirvesi istanbul

Zirvenin ilk gününde "Mega Projeler ve İnşaat" başlığı altında, mega projelerin finansmanı, Türkiye'de yatırım ortamı görüşüldü. İkinci gününde ise "Enerji, Ekonomik ve Siyasi İstikrar" başlığı görüşülecek...

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Okanlı Pera Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okanlı Pera Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Örenel ve Erdinç Okanlı tarafından kuruldu.

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Grup Emlak Danışmanlık İnşaat Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Tuncer tarafından kuruldu. 

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

körfez ülkeleri yatırım zirvesi istanbul Haberi

körfez ülkeleri yatırım zirvesi istanbul


Enerji ve inşaat alanında yarım trilyon dolarlık iş hacmi olan Körfez devlerini İstanbul’da ağırlayan “Uluslararası Yatırım Zirvesi” yarın da devam edecek. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un konuşma yapacağı zirvenin ikinci gününde “Enerji,  Ekonomik ve Siyasi İstikrar” konuşulacak.

 

Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları İstanbul Shangri-La Bosphorus’ta 10-11 Nisan’da düzenlenen “Uluslararası Yatırım Zirvesi”nde bir araya geldi. İlk gün, yaklaşık 460 kişiyi ağırlayan zirvenin ikinci gününde, açılış konuşmasını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kapanış konuşmasını ise AK Parti Ekonomi İşleri Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yapacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da zirvede, “Türkiye’deki Enerji Alanındaki Yatırım Fırsatları ve Devam Etmekte Olan Mega Enerji...