25 / 07 / 2024

körfez yatırımcılar seçim sonucundan memnun

körfez yatırımcılar seçim sonucundan memnun

1 Kasım seçiminde sandıktan istikrarın çıkması, Körfez ülkelerindeki gayrimenkul yatırımcılarını harekete geçirdi.Daha önce iş yaptıkları partner’lerini arayan Körfezli yatırımcılar, Türkiye’deki konut projeleri hayata geçirmek istiyorlar

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Seçim öncesinde son tahmin! Altın yatırımcıları o rakamı beklesin: Ünlü ekonomistten dudak uçuklatan rakamlar!

Altın piyasasında hareketlilik, ünlü ekonomistlerin çarpıcı açıklamalarına neden oluyor. Hatice Kolçak, bir para piyasaları uzmanı olarak altın yatırımcılarını uyararak yeni tahminlerini paylaştı. Seçim öncesi son tahminini duyuran bu uzman isim, büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Yabancı yatırımcılar seçime kilitlendi! 500 milyon dolarlık yatırım seçimi bekliyor!

Yabancı yatırımcılar da seçim heyecanı yaşıyor. 500 milyon dolarlık yatırım askıya alındı. İşte detaylar!

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

Uzman İslam Memiş'ten yatırımcılara seçim uyarısı: ''Ani fiyat hareketlerine karşı hazırlıklı olun!''

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan seçim sürecinde yatırımcıları uyararak, piyasalardaki olası dalgalanmalar hakkında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.

Borsadan çıkan yatırımcılar yastık altına yöneldi! Altın ve döviz tercihi arttı! 

Yatırımcıların, sayılı günler kalan seçimin çok öncesinde belirsizlikler ile endişelerini finansal varlıklarına yansıttı. KKM dahil TL mevduat artsa da döviz tevdiat hesapları ile hisse senedinden çıkan yatırımcıların bir kısmının fiziki altın ve döviz ile yastık altına yöneldiğine dikkat çekildi.

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

KKM hesapları rekor üzerine rekor kırıyor! Seçim öncesi yatırımcılar KKM hesaplarına akın etti!

Seçim öncesi yatırımcıların kur korumalı mevduat hesaplarına olan talebi giderek artıyor. Geçen hafta KKM hesapları 75,7 milyar lira birden artış gösterirken, toplam kur korumalı mevduat hacmi 1,7 trilyon lirayı aşarak son bir yılın rekor büyümesini gösterdi.

körfez yatırımcılar seçim sonucundan memnun Haberi

körfez yatırımcılar seçim sonucundan memnun

Daha önce iş yaptıkları partner’lerini arayan Körfezli yatırımcılar, Türkiye’deki konut projeleri hayata geçirmek istiyorlar. Gayrimenkul şirketleri de belirsizliklerin ortadan kalktığını belirterek ellerinin güçlendiğini söylediler. Öte yandan Dubai Yatırım Kongresi CEO’su Davud Al Shezawi, Körfez sermayesinin Türkiye’deki 1 Kasım sonuçlarından memnuniyet duyduğunu belirterek, yatırımcının her durumda öngörülebilir ortamlarda yatırım yapmayı tercih ettiğini söyledi.


UMUT VEREN TÜRKİYE

Türk şirketleriyle artan işbirliği projeleri bulunduğunu ifade eden Shezawi, şunları kaydetti: “Türkiye pazarı Körfez sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı. Türkiye Ortadoğu’daki karışıklıklardan dolayı bizim için hâlâ yatırım gözdesi. Körfez sermayesinin Türkiye’de çok güçlü yatırımlar yapmasını bekliyorum.” Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum’un himayesinde düzenlenen...