17 / 05 / 2024

Körfezde camilerin çehresi değişiyor

Körfezde camilerin çehresi değişiyor

Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

Ankara Ulus’un çehresi yıkımlarla değişiyor!

Ankara Ulus’ta Cumhuriyetin çehresi yapılan yıkımlarla değiştiriliyor, birçok simge yapıdan sonra sıra itfaiye meydanında...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Çin Uygur camilerini yıkıyor!

Çin'de Uygur Türklerine ait camilerin yıkıldığı iddiasıyla ilgili yeni verilere ulaşıldı. Bölgenin uydu görüntüleriyle 100 cami ve türbe belirlenerek son durumları kontrol edildi.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

İzmir Körfezi'nde ekolojik dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği dünyanın en büyük ekolojik geri dönüşüm projesi İzmir Körfezi’nde başlıyor. ‘İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi’ tamamlandığında körfezde 80 yıl öncesine dönülecek ve denize girmek de mümkün olacak.

Burhaniye Amfi tiyatro inşaatında inceleme yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 5 bin kişilik Burhaniye Amfi tiyatro körfezde cazibe merkezi olacak.

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

Alanya'nın kırsal mahallelerinin çehresi değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in uyguladığı projelerle kentteki kırsal mahalleler modern bir görünüme kavuşuyor.

Körfezde camilerin çehresi değişiyor Haberi

Körfezde camilerin çehresi değişiyor



Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.


SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI KENTİN VİZYONUNU DEĞİŞTİRİYOR

Körfez Belediyesi “Manevi değerlerine sahip çıkmayan bir milletin kimliği tartışılır” sözünden harekete çıkarak sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sağlık, eğitim ve spor gibi konulara büyük özen gösteren Belediye Başkanı İsmail Baran, ibadethanelere de ayrı bir özen gösteriyor. Vatandaşların hijyenik şartlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına çeşitli çalışmaların startlarını veren Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe caminde geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.



ŞADIRVANIN YAPIMI TAMAMLANDI

Yer ve mekân ayırt etmeksizin hizmeti ilçe geneline götürmeye gayret gösteren Körfez Belediyesi, halkın istek ve taleplerine göre İlimtepe caminde çevre düzenleme ve şadırvan gibi çalışmalar gerçekleştiriyor. Şadırvanın kaba...