21 / 05 / 2024

Körfezkent 4 tütünçiftlik

Körfezkent 4 tütünçiftlik

Körfezkent 4 projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 165 bin TL ile 317 bin TL arasında değişiyor. Peki Körfezkent 4 ne zaman?

İstanbul'daki orta ve üzeri riskli yapıların tamamı 4 kez dönüştürebilirdi! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın yaptığı depreme hazırlık çalışmasına göre İstanbul’da orman ve askeri alanlar imara açılarak yaratılan toplam 85 milyar dolarlık rant ile İstanbul’daki orta ve üzeri riskli yapıların tümü 4 defa dönüştürebilirdi. İşte o raporda yer alan detaylar...

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Beş yıllık ihracatı 4 milyar doları aştı

Dünyanın önde gelen tütün üreticilerinden biri olan Türkiye, 2018 Ocak- 2022 Eylül tarihleri arasında 4,2 milyar dolarlık tütün ihracatı gerçekleştirdi.

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Körfezkent 4 tütünçiftlik Haberi

Körfezkent 4 tütünçiftlik

Kocaeli-Körfezkent-Tütünçiftlik'te hayata geçirilen Emlak Konutları Körfezkent 4 projesinde satışlar yarın başlıyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Körfezkent 4 ne zaman?

Körfezkent 4 projesinin konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ihalesi 20 Ocak'ta yapılacak. Projenin teslimleri ise 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Körfezkent 4 projesinde 1.096 tane daire ve 24 tane ticari birim bulunuyor.


Körfezkent 4 projesindeki 87 metrekare 1+1 daireler 165 bin TL ile 166 bin TL, 104 - 119 metrekare 2+1 daireler 187 bin TL ile 233 bin TL, 141 - 146 metrekare 3+1 daireler 247 bin TL ile 279 bin TL, 179 metrekare 4+1...