30 / 04 / 2024

 koronavirüs esnafa kira yardımı  

 koronavirüs esnafa kira yardımı  

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Pandemi nedeniyle işleri bozulan esnafa kira müjdesi!

Koronavirüs salgını nedeniyle işleri bozulan esnaflar için kira sözleşmelerinde yeni düzenleme yapılacak. Yeni düzenlemede kapanma döneminde esnaf iş yeri sahiplerine kira ödemeyecek.

Esnafa kira yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak?

Esnafa kira yardımı için başvuru süreci sona erdi. Kira yardımına başvuruda bulunan esnaflar ise kira yardımının yapılacağı tarihi merak ediyor. 

Esnafa Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Destekler Hakkında Kararda Değişlik!

Esnaf ve Sanatkarları ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Destekler Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Koronavirüs kira fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı şehirlerde kira ücretleri artarken bazı şehirlerde de kira ücretleri azaldı. Özellikle öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde emlak piyasası olumsuz etkilendi. 

Samsun Büyükşehir'den COVID-19'dan etkilenen esnafa kira yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinden etkilenen ve mülkiyeti belediyeye ait iş yerlerine kira desteği verecek.

Esnafa kira yardımı ödemeleri başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa kira yardımı ve gelir kaybı desteği ödemelerinin bugün başladığını söyledi.

Hasankeyf'te esnafa kira yardımı müjdesi!

Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen esnafa 500-1000 lira arasında kira desteği verilmeye başlandı.

Esnafa kira yardımı başvurusu yap!

14 Aralık tarihli Kabine toplantısı sonrası milyonlarca esnafın beklediği müjde geldi. Buna göre, büyükşehirlerde kiracı olan esnafa 750 lira destek verilecek. İşte esnafa kira yardımı başvurusu yapmak için tüm merak edilenler...

Esnafa kira müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla katıldığı açılış törenlerinde, vaka ve ağır hasta sayılarının hedeflerin altına düşmesiyle sınırlamaların kalkacağını müjdeledi. Erdoğan, bu haftaki kabine toplantısının ardından esnafa kira düzenlemeleri için karar alacaklarını açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

Kira fiyatlarına koronavirüs etkisi!

Koronavirüs ve deprem nedeniyle büyük şehirlerden kaçan vatandaşların ilk tercihi Bodrum oluyor. Bu durumu fırsat bilen ev sahipleri de kira fiyatlarına zam yapmaya başladı.

Havsa'da belediye koronavirüs nedeniyle faaliyetini durduran esnafa kira yardımı yapacak!

Edirne Havsa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durduran esnafa 750 TL'ye kadar kira yardımı yapılacak.

 koronavirüs esnafa kira yardımı   Haberi

 koronavirüs esnafa kira yardımı  

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'dan kiracılarına müjde. Sabah köşe yazarlarından Yavuz Donat'ın haberine göre; belediye Ocak-Haziran dönemi için belediyeye ait kiracılardan kira ücreti almayacak. 

Bu dönemde birken kira borçları ise pandemi sonrasında başlayacak ve 12 ay taksitle ödenecek. 
 

Beypazarı Belediyesi arsalarını satarak kazanç elde...