15 / 05 / 2024

koru florya iç mimarları

koru florya iç mimarları

Florya’nın son büyük konut projesi KoruFlorya, Yeşilyurt, Yeşilköy ve Florya’da yaşayan bölge halkını satış ofisinde düzenlediği brunch’ta ağırladı...

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Koru Florya AVM neden açılamıyor?

TOKİ arsası üzerinde hayata geçirilen Koru Florya'da işler yılan hikayesine döndü. 3 yıl önce inşaatı tamamlanan AVM bir türlü açılamıyor..

Koru Florya AVM ihalesinde son durum!

Bir ay içinde iki kere ihaleye çıkan Koru Florya AVM'nin satışı yine ertelendi. İhalenin akıbeti mahkemenin vereceği karara göre kesinleşecek..

Koru Florya AVM'nin satışına mahkeme engeli!

Bir ay içinde iki kere ihaleye çıkan Koru Florya AVM'nin satışı yine ertelendi. İhalenin akıbeti mahkemenin vereceği karara göre kesinleşecek. TOKİ'ye 15 gün süre tanındı

Koru Florya AVM 2'nci kez indirimli fiyatıyla satışta!

AYDINLI-Metal Yapı Arke-Vizyonlife adı ortaklığı tarafından TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya'da inşa edilen Koru Florya projesinde yer alan alışveriş merkezi ikinci kez satışa sunulacak.

Koru Florya AVM davasında son durum!

Bakırköy Florya’daki, Koru Florya projesinde, AVM alanı konut sahiplerinin oluru alınmadan büyütülünce ortaklık bozuldu, davalar açıldı. Dava sürerken bu kez Bakırköy Belediye Başkanlığı aleyhine, hukuka aykırı yapı ruhsatı verdiği gerekçesiyle üç dava aç

Koru Florya'da son durum ne?

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirdiği ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde sular durulmuyor. Koru Florya'da son durum ne?

‘Koru Florya’da ortak kavgası!

TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirilen ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde yönetimden çıkarılan Arke İnşaat, ikinci kez ruhsat iptal davası açtı. Mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Koru Florya AVM davasında son durum ne?

Koru Florya AVM davasında mahkeme Bakırköy Belediyesi'ne, Arke İnşaat'a ve TOKİ'ye 15 gün süre verdi. Bu süre içinde de tadil ruhsatının iptali ve yürütmenin durdurulması kabul edildi. Bu durumda Koru Florya AVM satış ihalesi ne oldu?

TOKİ Koru Florya AVM'yi 730 milyon TL'ye satışa çıkardı!

TOKİ Koru Florya AVM'yi 730 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. 5 Şubat'ta açık artırma ihalesinin gerçekleşeceği AVM; 3'ü ticari, 2'si otopark kullanımlı olmak üzere toplam 5 kattan meydana geliyor.

Koru Florya'da yaşam başladı!

3 oda 1 salon daireden 7 oda 2 salon daireye kadar uzanan daire tipleriyle Koru Florya'da yaşam başladı. Proje, kaliteli malzemeler ve güvenliği ile dikkat çekiyor.

Aydınlı Grup Koru Florya ulaşım!

Aydınlı Grup Koru Florya ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koru Florya Evleri projesinde ev fiyatları 1 milyon 250 bin liradan başlıyor...

Aydınlı Grup Koru Florya nerede?

Aydınlı Grup Koru Florya nerede sorusuna İstanbul Florya cevabı veriliyor. Satışların devam ettiği projede yer alan konutların alanları 150 metrekare ile 458 metrekare arasında değişiyor...

koru florya iç mimarları Haberi

koru florya iç mimarları


20 Ocak Pazar günü düzenlenen etkinlikte potansiyel ev sahiplerine iç mimari ile ilgili önerilerde bulunan Kreatif Mimarlık’ın kurucu ortağı Selim Cengiç ve Aydan Volkan, dairelerin daha ferah ve şık görünmesi için püf noktalarını katılımcılarla paylaştı. 


Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Florya’nın son büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan KoruFlorya, hem ev sahiplerini hem de Florya, Yeşilköy ve Yeşilyurt’ta ikamet eden potansiyel ev sahiplerini düzenlediği bir brunch davetinde ağırladı. 20 Ocak Pazar günü KoruFlorya satış ofisinde düzenlenen etkinlikte KoruFlorya’nın iç mimarisini üstlenen Kreatif Mimarlık kurucu ortakları mimar Selim Cengiç ve Aydan Volkan, katılımcılara iç dekorasyonla alakalı önemli ipuçları verdi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, ev sahiplerinin yaşam biçimlerine ve aile yapısına uygun olarak hazırlanan...