22 / 05 / 2024

koru gayrimenkul kristal kule

koru gayrimenkul kristal kule

Soyak Holding'in iştiraki Koru Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret 4. Levent’te inşa ettiği ‘Kristal Kule’ yi Finansbank'ın sahibi Yunan NBG’ye KDV dahil 303 milyon euro’ya sattı...

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kristal Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 26 bin 203,90 TL sermaye bedeli ile Asaff Yapı Sanayi tarafından kuruldu.

Bursa Prestij Koru satışa çıktı! Vade farksız taksitle!

Hayata geçirdiği projeleriyle konut ve gayrimenkul alıcılarını kazançlı yatırım sağlayan prestijli yaşam alanları ile bir araya getiren BAKYAPI, Prestij Koru projesini satışa çıkardı.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Sinpaş Koru Aura satışa çıktı! 2 milyon 100 bin TL'ye 2+1!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Koru Aura satışa çıktı. Proje 219 milyon 848 bin 108 TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş Koru Aura ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koru Aura projesi için ön talep topluyor.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

koru gayrimenkul kristal kule Haberi

koru gayrimenkul kristal kule


Soyak Holding 4 Levent’teki 170 metrelik Kristal Kule’yi Yunan NBG’ye 303 milyon euroya sattı.


Soyak Holding'in iştiraki Koru Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret 4. Levent’te inşa ettiği ‘Kristal Kule’yi Finansbank'ın sahibi Yunan NBG’ye KDV dahil 303 milyon euro’ya sattı. 40 katlı kulenin satışı peşin ödemeyle yapıldı. Kristal Kule’nin satışı Türkiye ticari gayrimenkul piyasasında bugüne kadar gerçekleşen en büyük ofis binası alım-satım işlemi oldu. 100 bin metrekare inşaat alanına sahip, 170 metre uzunluğundaki Kristal Kule, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor. Finansbank, binayı genel müdürlük binası olarak kullanacak.  


‘AKILLI YILDIZLAR’ 


Sosyal sorumluluk projelerini de sürdüren Soyak, Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'yle 33 devlet okulundaki, 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Soyak Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, projenin amacının enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık...