01 / 05 / 2024

Kristal Kule artık Yunan NBG'nin!

Kristal Kule artık Yunan NBG'nin!

Soyak Holding'in iştiraki Koru Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret 4. Levent’te inşa ettiği ‘Kristal Kule’ yi Finansbank'ın sahibi Yunan NBG’ye KDV dahil 303 milyon euro’ya sattı...




Soyak Holding 4 Levent’teki 170 metrelik Kristal Kule’yi Yunan NBG’ye 303 milyon euroya sattı.


Soyak Holding'in iştiraki Koru Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret 4. Levent’te inşa ettiği ‘Kristal Kule’yi Finansbank'ın sahibi Yunan NBG’ye KDV dahil 303 milyon euro’ya sattı. 40 katlı kulenin satışı peşin ödemeyle yapıldı. Kristal Kule’nin satışı Türkiye ticari gayrimenkul piyasasında bugüne kadar gerçekleşen en büyük ofis binası alım-satım işlemi oldu. 100 bin metrekare inşaat alanına sahip, 170 metre uzunluğundaki Kristal Kule, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor. Finansbank, binayı genel müdürlük binası olarak kullanacak.  


‘AKILLI YILDIZLAR’ 


Sosyal sorumluluk projelerini de sürdüren Soyak, Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'yle 33 devlet okulundaki, 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Soyak Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, projenin amacının enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti.



Akşam


Geri Dön