29 / 04 / 2024

korucuk konutları toki

korucuk konutları toki

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut projesindeki çalışmaların 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor. Başvurular yakında başlıyor..

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları!

Konya Hüyük Konutları TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede fiyatlar 76 bin 954 TL'den başlıyor.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'nda sona gelindi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Toki 3. Etap Konutları’nda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında Park Bahçe Müdürü İbrahim Sarı eşlik etti.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

452 adet daireden meydana gelecek olan TOKİ Yunuseli BGC Konutları projesinde hak sahiplerinin konutlaru belirleniyor. Peki, Yunuseli BGC Konutları TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

korucuk konutları toki Haberi

korucuk konutları toki

SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut inşaatı, hızla devam ediyor. 22 blok ve 466 daireden oluşan toplu konut projesi, 2014 yılı Haziran ayında tamamlanacak. 


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yenikent Bölgesi'nde başlatılan konut projesinde çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsa tahsisinin ardından 

Yenikent Bölgesi Korucuk'ta başlayan çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. 22 blok ve 466 daireden oluşan projeden öncelikli olarak orta hasarlı bina sahipleri ve konutları deprem riski taşıyan vatandaşlar yararlanacak. Uzun vade ile ev sahibi olma fırsatı sunacak toplu konut projesinin 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması hedefleniyor. 

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen toplu konut projesi ile ilgili olarak; kısa süre içerisinde konutların...