14 / 05 / 2024

Koruncukköy Urla lansmanı

Koruncukköy Urla lansmanı

KORUNCUK Vakfı hayata geçirdiği Türkiye'deki 2. çocuk köyünü tanıttı. 14 bin 128 metrekare alan üzerine inşa edilen köyün 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Tuzla Aydıntepe Evleri'nde lansman öncesi yüzde 20 indirim fırsatı!

Önallar İnşaat tarafından Tuzla'da yükselen Aydıntepe Evleri lansman öncesi peşin alımlarda yüzde 20 indirim kamoanyası devam ediyor.

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

Tanyer Yapı imzası ile inşa edilen Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı sunuluyor. Tan Urla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

Hayal Urla Villa projesinde yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı! Yeni proje

Hayal Urla Villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı ile satılacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Oksijen Ortaköy Villaları lansman fiyatlarıyla satışta! Ağustos ayında teslim!

Silivri'de hayata geçirilen Oksijen Ortaköy Villaları'nda satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 24 ay sonra!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde peşin ödemeler için geçerli yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı! 

Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatının sunulduğunu açıkladı.

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeray Dora Hill projesinin lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatı 16 bin 750 liradan başlıyor ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.

Koruncukköy Urla lansmanı Haberi

Koruncukköy Urla lansmanı

KORUNMAYA Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) tarafından inşası devam eden ve Türkiye'deki 2. çocuk köyü olacak olan Koruncukköy Urla'nın tanıtım toplantısı, İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Barbaros Köyü'nde yapıldı.


Urla Belediye Başkanı CHP'li Sibel Uyar'ın da katıldığı tanıtım toplantısına, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, KORUNCUK Vakfı Başkanı Figen Özbek, KORUNCUK Vakfı Başkan Yardımcısı Oya Karakimseli, KORUNCUK Vakfı İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, Urla Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ, Barbaros Mahallesi Muhtarı Yüksel Ersan, sörfçü – oyuncu Çağla Kubat, vakıf üyeleri ve sponsorlar katıldı.


"Dünyayı iyilik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey" sözleriyle konuşmasına başlayan Urla Belediye başkanı Sibel Uyar, "İşte o zaman dünyamız ne savaş görecek, ne kin, ne nefret. Ve işte o zaman hiçbir çocuk yüzünü dökmeyecek, umudunu yitirmeyecek, Çünkü...