14 / 05 / 2024

Koruncukköy Urla

Koruncukköy Urla

KORUNCUK Vakfı hayata geçirdiği Türkiye'deki 2. çocuk köyünü tanıttı. 14 bin 128 metrekare alan üzerine inşa edilen köyün 2016 yılı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

Tanyer Yapı imzası ile inşa edilen Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı sunuluyor. Tan Urla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

CYC Select Urla geliyor! Yeni proje!

İnşaat ve madencilik sektörlerinin çeşitli projeler hayata geçiren CYC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cabir Yıldız, 2024'te başlayacakları “CYC Select Urla projesi ile Urla’da başka bir hayatı mümkün kılacaklarını dile getirdi.

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

Aron İnşaat tarafından İzmir İlçesi Urla Uzunkuyu'da hayata geçirilen Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade seçenekleri ile ön satışta. İşte detaylar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

Hayal Urla Villa projesinde yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı! Yeni proje

Hayal Urla Villa projesi satışa çıktı. Söz konusu proje yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı ile satılacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 24 ay sonra!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde peşin ödemeler için geçerli yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı! 

Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatının sunulduğunu açıkladı.

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede? 2023 yılında teslim!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Resmi Gazete'de yayımlandı: Bodrum, Urla ve Çaycuma’daki o taşınmazlar satıldı!

Bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yer alan karara göre Bodrum, Urla ve Çaycuma'da toplam 106 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz 543 milyon TL'ye satıldı.

Koruncukköy Urla Haberi

Koruncukköy Urla

KORUNMAYA Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) tarafından inşası devam eden ve Türkiye'deki 2. çocuk köyü olacak olan Koruncukköy Urla'nın tanıtım toplantısı, İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Barbaros Köyü'nde yapıldı.


Urla Belediye Başkanı CHP'li Sibel Uyar'ın da katıldığı tanıtım toplantısına, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, KORUNCUK Vakfı Başkanı Figen Özbek, KORUNCUK Vakfı Başkan Yardımcısı Oya Karakimseli, KORUNCUK Vakfı İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, Urla Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ, Barbaros Mahallesi Muhtarı Yüksel Ersan, sörfçü – oyuncu Çağla Kubat, vakıf üyeleri ve sponsorlar katıldı.


"Dünyayı iyilik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey" sözleriyle konuşmasına başlayan Urla Belediye başkanı Sibel Uyar, "İşte o zaman dünyamız ne savaş görecek, ne kin, ne nefret. Ve işte o zaman hiçbir çocuk yüzünü dökmeyecek, umudunu yitirmeyecek, Çünkü...