17 / 05 / 2024

korupark avm pırlant

korupark avm pırlant

Pırlant, bugiin Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak..

Korupark AVM'nin 2023 değeri 10 milyar TL'ye dayandı!

Korupark Alışveriş Merkezi'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Bursa'daki AVM'nin değeri lokasyonuna, mimari ve inşai özelliklerine göre ne kadar oldu? İşte o rakam...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Korupark AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Korupark AVM 2007'de açıldı. Peki Bursa Osmangazi'de konumlanan AVM'nin 2021 yılsonu değeri ne kadar oldu?

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Torunlar GYO Korupark AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Prof. Pınar Okyay: AVM kararı için 1-2 hafta daha beklense iyi olurdu!

Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ikinci bilim kurulunda yer alan Prof. Dr. Pınar Okyay, AVM'lerin 11 Mayıs'ta kepenk açması kararının kendilerini de şaşırttığını dile getirdi..

Torunlar GYO Korupark AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Korupark AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Korupark AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Korupark AVM'nin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Korupark AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Korupark AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

korupark avm pırlant Haberi

korupark avm pırlant
Pırlant, bugün Bursa 'yı sallayacak dev bir kampanyayla Korupark AVM 'de yeni mağazasını açıyor. Açılışa özel mağazada bulunan bütiin ürünler sadece 1 gün için yarı fiyatına satılacak. Sabah saat 06:00'da kapılarını açacak olan Pırlant Korupark mağazasında bir giin boyunca bütün saat, mücevher ve aksesuarlar yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak. Korupark AVM 'de açılışı yapılacak Pırlant mağazasını ziyaret eden Bursalılar, İsviçre saatlerinin seçkin koleksiyonları ile birlikte tek taş pırlanta yüzükleri, birbirinden şık pırlanta setleri ve çakmak, kalem gibi aksesuarları yarı fiyatına satın alabilecek. Bu kaçırılmayacak açılışa gelenler 750 TL 'ye tek taş yüzük alabilirken, en prestijli markaların orijinal kol saatlerine 250 TL gibi fiyatlarla sahip olabilecek.


Bursa Kent...