18 / 05 / 2024

Köşe Çarşı başvuru

Köşe Çarşı başvuru

Köşe Çarşı projesinde yer alan ticari ünitelerin fiyatları 188 bin TL'den başlıyor. Başvurular için son gün 5 Nisan olarak belirlendi

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları Aralık'ta! Hemen başvuru tarihlerine bakın! 

TÜRMOB, bu senenin üçüncü dönem yeminli mali müşavirlik sınavlarının 2-11 Aralık'ta Ankara'da, serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarının da 16-17 Aralık'ta gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte başvuru tarihleri...

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Öğrencilere bakanlıktan müjde! Yaz kampı ücretsiz olacak hemen e-devletten başvurun! 

Bakanlık, öğrenciler için yaz kampının ücretsiz olacağını duyurdu. Ücretsiz yaz kampına katılmak isteyen öğrencilerin ise e-devletten başvuru yapmaları gerekiyor. Katılmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini kaçırmaması önem taşıyor. 

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

EYT'liler dikkat! EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır? EYT e-Devlet başvuru sorgulama 2023!

EYT başvuru sonuçları sorgulama sayfası, son günlerde sık sık internet üzerinden araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır?

Üniversite öğrencileri rahat nefes alacak! E-devletten başvuru yapana 1420 TL ödeme!

Devlet, üniversite öğrencilerine yardım etmek için harekete geçti. Eğitim hayatlarında maddi açıdan zorluk yaşayan öğrencilerin yanında olmak için 1.420 TL destek ödemesi yapılacak. Destek ödemesinden yararlanmak isteyen öğrenciler, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecekler.

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığı ile 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi verilecek. İşletmeler, söz konusu olan kredi desteğinden faydalanmak için 13 Ocak 2023’e kadar başvuru gerçekleştirebilecek. İşte detaylar…

Köşe Çarşı başvuru Haberi

Köşe Çarşı başvuru


Başakşehir'de yer alan Köşe Çarşı projesi Makro İnşaat tarafından hayat buluyor. Mavera Başakşehir kapsamındaki Köşe Çarşı, 5 yol 1 köşe sloganı ile dükkan ve mağazalarını satışa sundu. 


Başvuru şeklinde yapılan satışlar kapsamında dükkanların alanları 34,43 metrekare ile 69,57 metrekare, mağazaların alanları 72,30 metrekare ile 104,08 metrekare ve büyük mağazaların alanları ise 116,89 metrekare ile 402,36 metrekare arasında değişiyor. 


Köşe Çarşı Başakşehir'de yer alan dükkanların fiyatları 188 bin TL ile 360 bin TL, mağazaların fiyatları 370 bin TL ile 526 bin TL, büyük mağazaların ise 572 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL' arasında değişiyor. 


Süper marketin 2.054,47 metrekarelik alana sahip olduğu projede marketin fiyatı ise 6 milyon 967 bin TL. Köşe Çarşı'nın 6 Nisan'da muhammen bedel üzerinden satışa çıkması hedefleniyor.