10 / 05 / 2024

Köşe Çarşı dükkan

Köşe Çarşı dükkan

Başvurular için son günün 5 Nisan olarak belirlendiği Mavera Başakşehir Köşe Çarşı 6 Nisan'da satışa çıkacak. Projede bulunan dükkanlar fiyatlar 188 bin liradan başlıyor...

Köşe Çarşı projesinde 188 bin TL'ye! Son başvuru günü 5 Nisan!

Köşe Çarşı projesinde yer alan ticari ünitelerin fiyatları 188 bin TL'den başlıyor. Başvurular için son gün 5 Nisan olarak belirlendi

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Eğirdir Belediyesi'nden büyük fırsat: Isparta'da 32 dükkan satıyor!

Isparta İli Eğirdir Belediye Başkanlığı, Isparta Eğirdir'de yer alan 32 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi dükkan, kafe ve restoran satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan dükkan, kafe ve restoranı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Köşe Çarşı dükkan Haberi

Köşe Çarşı dükkan

Makro İnşaat imzası ile inşa edilen Mavera Başakşehir projesi içerisinde yer alan Köşe Çarşı projesinde satışlar 6 Nisan'da başlayacak. Başakşehir'de yer alan proje kapsamında dükkanlar, mağazalar, büyük mağazalar ve süpermarket bulunuyor.


Mavera Başakşehir Köşe Çarşı 'da dükkanlar 188 bin TL ile 360 bin TL, mağazalar 370 bin TL ile 526 bin TL, büyük mağazalar 572 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Köşe Çarşı'da satışlar başvuru şeklinde yapılıyor. Başvurular için son gün 5 Nisan olarak belirlendi. Mavera Başakşehir Köşe Çarşı 'da bulunan dükkanlar 34-69 metrekare arasında, mağazalar 72-104 metrekare arasında, büyük mağazalar 116-402 metrekare arasında alana sahip.


444 71 61 

www.kosecarsi.com

Esra Nur...