07 / 05 / 2024

Köşe koltuk seçerken neye dikkat etmeli

Köşe koltuk seçerken neye dikkat etmeli

Köşe koltuklar dar alanı daha verimli kullanmak için en ideal oturma grubudur. İlave parçalarla geniş mekanlarda hoş dekorasyonlar yaratır. İşte köşe koltuk seçiminde dikkat etmeniz gerekenler...

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Nusret Gökçe New York’ta yeni şube açacak!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, New York’ta 2'inci şube açmak için kolları sıvadı. Nusret’in yeni mekanı için aylık 110 bin dolar ödeyeceği iddia ediliyor.

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Emlak işletmesini seçerken dikkat! 

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Tüketiciler emlak işletmesi seçerken çok dikkatli olmalı" dedi.

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed F.M.  Mohammedsdek tarafından kuruldu. 

İşte Nusret Gökçe'nin doğduğu ev!

Et imparatoru olan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti. Dünya çapında üne kavuşan Nusret, doğduğu evi ziyaret etti.

Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi.

DK Dip Köşe Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

DK Dip Köşe Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Yavuz tarafından kuruldu.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Energama Enerji Danışmanlık Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Energama Enerji Danışmanlık Eğitim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Güllü tarafından kuruldu. 

Köşe koltuk seçerken neye dikkat etmeli Haberi

Köşe koltuk seçerken neye dikkat etmeli

Evimizin en koyu ve sıcak sohbetlerin konuşulduğu koltuklardır. Koltukların içinde köşe koltuk önemi diğer koltuk modellerine göre daha farklıdır. Köşe koltuklar evimize hem zenginlik hem de görsellik katmaktadır. Köşe koltuklarda bireyler birbirlerine daha yakın olduklarından samimi bir ortam oluşmaktadır. Köşe koltuklar dar alanı daha verimli kullanmak için en ideal oturma grubudur. İlave parçalarla geniş mekanlarda hoş dekorasyonlar yaratır


Köşe Koltuk seçiminde dikkat etmeniz gerekenler ?


Genellikle kose koltuk takimlari 300×199 boyutlarındadır


Dar Mekanlarda Köşe Koltuk nasıl kullanılmalı

Dar alanlarda Bu tip koltuk kullanmak  Mekanı daha ferah ve geniş  gösterir. Ancak dar salon ya da oturma odaları için daha çok metal detaylı, zarif, ince hatlara sahip ve açık renk bir köşenin seçilmesi daha doğrudur. Açık renk köşe koltuğunuzla koyu renk detayları olan ince, uzun...