21 / 05 / 2024

köşeçarşı 5 yol 1 köşe

köşeçarşı 5 yol 1 köşe

Başvuruların Mavera satış ofisinden yapıldığı Köşeçarşı Başakşehir 'de başvuru için son gün 5 Nisan. Projede yer alan dükkanlar 188 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü. İşte güncel katalog ve fiyat listesi... 

Kızılay 5 ilde lise mezunu personel alımı yapacak! Bugün başvurun yarın işe başlayın! İşte şartlar!

Kızılay 5 şehirde personel alımı yapacak. Üstelik belirtilen şartlar arasında lise mezunu kriteri de yer alıyor. İşte detaylar!

Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.700 TL! Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5001 Retro Kırmızı 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme tarihleri!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap'ta yer alan 438 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 5 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

köşeçarşı 5 yol 1 köşe Haberi

köşeçarşı 5 yol 1 köşe

Makro İnşaat tarafından hayta geçirilen Mavera Başakeşhir projesinin ticari üniteleri olarak satışa sunulan Köşeçarşı projesi içerisinde dükkanlar, mağazalar, büyük mağazalar ve süpermarken yer alıyor. Satışların başvuru şeklinde yapıldığı Köşe Çarşı'da başvuruda bulunmak için son gün 5 Nisan. Başvuru noktası Mavera satış ofisi. 


Banka kredisi ile ödemenin yapılabildiği Köşeçarşı Başakşehir 'de peşin veya vadeli ödeme yapılmak istendiğinde yüzde 50 peşin veya banka kredisi ile, kalan konut bedeli ise 15 Kasım 2013'te ve 15 Mayıs 2014'te ödeniyor. Projede Kuveyttürk, Türkiye Finans ve Denizbank'tan kredi kullanılabiliyor.



Köşeçarşı Başakşehir 'de cadde girişli işyerlerinin fiyat listesi;

34,43 metrekare ile 69,57 metrekare dükkanlar 188 bin TL ile 360 bin TL arasında,

72,30 metrekare ile 104,08 metrekare mağazalar 370 bin TL ile 526 bin TL arasında,

116,89 metrekare ile 104,08...