03 / 05 / 2024

köşeçarşı satılık dükkan

köşeçarşı satılık dükkan

Köşeçarşı satılık dükkan bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen ve banka kredili ödemelerde yüzde 4 iskonto sağlanan proje Makro İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirildi...

Başakşehir Köşeçarşı'da satışlar yarın başlıyor! 188 bin TL'ye!

Makro İnşaat'ın Mavera Başakşehir projesindeki ticari ünitelerin adı olan Köşeçarşı projesinde satışlar 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla yarın başlıyor...

Köşeçarşı Makro İnşaat dükkan fiyatları 188 bin TL'den başlıyor!

Başakşehir'de Makro İnşaat'ın Köşeçarşı projesi Mavera Başakşehir Evleri'nin ticari ünitelerinin ismidir. Makro İnşaat Köşeçarşı'da dükkanları 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Kapalıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan 12 milyon TL'ye satılıyor!

Kapalıçarşı'da bulunan 16 metrekarelik dükkân, ortakların anlaşmazlığının ardından 11 milyon 812 bin liraya açık artırma usulüyle satılıyor. Tamir dükkanı olan iş yerinin metrekaresinin değeri yaklaşık 738 bin lira.

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Esenyurt'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Esenyurt İlçe, 2039 ada, 15 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Fatih'te 7,4 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Fatih İlçesi'ne bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan dükkan İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından satışa sunuluyor. Dükkanın satış değeri 7 milyon 440 bin TL olarak belirlendi. 

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

köşeçarşı satılık dükkan Haberi

köşeçarşı satılık dükkan

Köşeçarşı satılık dükkan büyüklükleri 34,43 metrekare ile 69,57 metrekare arasında değişiyor. Proje Başakşehir'de konumlandırılıyor.


Lokasyon olarak Başakşehir 1. ve 2. Etap arasında yer alan Köşeçarşı, Makro İnşaat imzası taşıyor. Proje Onurkent ile Sağlık Kent girişlerinin kesiştiği noktada bulunuyor.


Köşeçarşı satılık dükkan bilgileri doğrultusunda projede mağazalar da yer alıyor ve mağazaların büyüklükleri 72,30 metrekare ile 104,08 metrekare arasında değişiyor. Projedeki büyük mağazaların büyüklükleri ise 116,89 metrekare ile 402,36 metrekare arasında değişiyor.


Köşeçarşı satılık dükkan için peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 4 iskonto sağlanıyor. Projede belirlenen ödeme planı doğrultusunda yüzde 50'lik tutar peşin ya da banka kredisi ile ödendikten sonra, kalan yüzde 50'lik tutar iki eşit senet halinde ödeniyor. Bu kapsamda ilk senet 15 Kasım 2013 tarihinde, ikinci senet 15 Kasım 2014...