01 / 05 / 2024

Köseköy Lojistik Köyü nerede kurulacak

Köseköy Lojistik Köyü nerede kurulacak

Kartepe'de beklentiler bir türlü hayata geçirilmiyor. Bunlardan biri de Köseköy Lojistik Köyü. Proje neredeyse unutuldu ama bir dönem dedikodusu bile bölgenin prim yapmasına neden olmuştu...

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sekötürünün gündeminden düşmeyen demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! Demir diyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Kartepe'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından Kocaeli İl, Kartepe İlçe, Köseköy Mahalle, 555 ada, 1 parselde yer alan arsa nitelikli depoyu 12 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Köseköy’de yeni imar yolu açılıyor!

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. 

Köseköy Lojistik Köyü nerede kurulacak Haberi

Köseköy Lojistik Köyü nerede kurulacak


Kartepe'de beklentiler bir türlü hayata geçirilmiyor. Bunlardan biri de Köseköy Lojistik Köyü. Proje neredeyse unutuldu ama bir dönem dedikodusu bile bölgenin prim yapmasına neden olmuştu Bir dönem "Haydarpaşa Gar'ı Köseköy'e geliyor" diye bir çok yatırımcı bölgeden arsa satın aldı. Buna bir de Köseköy Lojistik Köyü'de eklenince gayrimenkul yatırımcısı neredeyse gözünü bu bölgeye dikti. Fiyatlar o dönemde birdenbire fırladı ama gelin görün ki ne bölge yeterince prim yaptı ne de yatırım yapıldı. Şu anda sadece bekleniyor. Bölgedeki araziler de satılıyor ama bu satışlar beklentinin üzerinde oluyor. 


MAKETTEN YATIRIM 

Köseköy Lojistik Köyü civarı satılık arsalar mevcut ama nerede olduğu bile belli olmayan, sanki çok gizli bir proje var da saklanıyor. Satıcılar bile bilmiyor neyi sattıklarını. Bazen de düşünüyoruz, Köseköy Lojistik Köyü civarında yatırım...