11 / 05 / 2024

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binası

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binası

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Borçlanma Genel Müdürlüğü kuruldu, İstanbul'a taşınma için ilk adım atıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Borçlanma Genel Müdürlüğü kuruldu.Bu yeni genel müdürlüğün İstanbul'da görev yapması bekleniyor. Böylece Hazine ve Maliye Bakanlığının bazı birimlerinin İstanbul taşınması konusunda ilk adım atılmış olacak...

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar başladı!

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Adıyaman, kentsel dönüşümden daha fazla faydalanmalı!

Adıyaman’ın dönüşümü için Kentsel Dönüşümden daha fazla ve daha hızlı faydalanması sağlanmalı, bugüne kadar hiç yapılmamış olmasını da göz önüne alarak, pozitif ayrımın yolları aranmalı.

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde halka ulaşmasını sağlamak adına fiziki yapılanma çerçevesinde başlattığı çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edildiği bildirildi.

DSİ 20. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan halk toplantısı 16-17 Haziran'da!

DSİ 20. Bölge Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş ve Adıyaman'da Aksu Barajı ve Sulaması ve Beton Santrali Entegre Projesi toplantısı 16 ve 17 Haziran'da yapılacak.

Narven Avrupa Bölge Müdürlüğü’nü Merter'de açtı!

Bolu’nun turistlik yatak kapasitesini ikiye katlayacak dev proje "Narven Termal Tatil Kasabası" İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü ile üç nesil, 4 mevsim tatil yapmak isteyenlere bir adım daha yaklaşıyor.

Yeşil Yıldırım için müdürlük kuruldu!

Daha yeşil ve daha temiz bir Yıldırım hedefi doğrultusunda çalışmalarına yön veren Yıldırım Belediyesi, geri dönüşüm ve atıkların kontrol altına alınması amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nü kurarak önemli bir adım attı.

Tapu müdürlüğünden randevu alma!

Taşınmaz malların alım satım işlemleri bağlı olunan tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda yapılacak işlemler öncesinde, tapu müdürlüğünden randevu alınması gerekiyor. Peki, tapu müdürlüğünden randevu alma adımları nelerdir?

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binası Haberi

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binası

Projelendirme ve teknik çalışmalarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen KOSGEB Satın Alma Müdürü Mehmet Öğüt ve KOBİ Uzmanı İnşaat Müh. Bülent Tantoğlu ile birlikte OSB Başkanı Abdülkadir Çelenk ve OSB Müdürü Yüksel Önal’ı ziyaret ederek toplantı yaptık. Eski OSB Müdürlüğü binasının restorasyonla 2 kat ilave edilerek KOSGEB Müdürlüğü Hizmet Binası yapımı için startı verdik. Adıyaman’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.



Adıyaman...