19 / 05 / 2024

Köşk entegre hastane

Köşk entegre hastane

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi.

Türk müteahhitlere Madagaskar'dan davet!

Madagaskar, Türk şirketleri büyük fırsat oluşturuyor. Madagaskar Cumhuriyeti, gelecek yıllar içerisinde en az 7 milyar dolarlık yol, hastane, okul, ulaşım, sosyal konutun da içinde yer aldığı altyapı hizmeti gerçekleştirecek.

Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Çamlıca Alman Hastanesi binası Ağustos'ta tamamen yıkıldı. Hastane Azmi Ofluoğlu'na aitti ama arazi başkasınındı. Hakkı Demir Vakfı'na ait olan arazi boş kaldı. İstanbul'un yüzün taşı arazilerinden olan yer nasıl değerlendirilecek?

Deprem izolatörü ilk kez Mavera Comfort projesinde uygulanıyor!

Deprem kuşağı arasında yer alan Türkiye’de deprem izolatörünün uygulandığı ilk konutlar Başakşehir’de inşa ediliyor. Daha önce köprü, hastane gibi yapılarda uygulanan sistem ilk kez bir konut projesinde yapılıyor.

Atatürk Havalimanı'nın 2 milyon dolarlık pisti hastane oluyor!

Kapatılan ve kapatıldıktan sonra da kısıtlı biçimde faaliyet gösteren Atatürk Havalimanı’nın 2 milyar dolarlık pistlerine hastane yapılması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Elazığ Sivrice'de entegre hastane inşaatına başlanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca;" Sivrice için entegre hastane inşaatına başlamak üzere karar verdik." dedi...

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Mahmutbey’deki Akgün TEM Hastanesi boşaltıldı!

İstanbul'un Mahmutbey ilçesinde bulunan 30 yıllık dev hastane birkaç gün içinde boşaltıldı. Dört yıl önce el değiştiren hastanede ortaklar arasında da sorun çıktığı iddia edildi.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Sivas Eski Numune Hastanesi yıkıldı!

Sivas'ta eski Numune Hastanesi yıkıldı. Hastane'nin yıkımı planlandığı gibi gitmedi. Binanın yıkımı olduğundan hızlı gelişti vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Köşk entegre hastane Haberi

Köşk entegre hastane

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi. İlçede yaşayan 30 bin kişinin sağlık alanındaki ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Kılınç, "Entegre Hastane" taleplerinin Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yatırım programına alındığını söyledi.


Arsa tahsisi tamam

Hastanenin Köşk'e değer katacağını söyleyen Başkan Kılınç, "Vatandaşlarımızın sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için ilçemize hastane yapılması yönünde çalışmalara başlamıştık. Bu çalışmalar neticesinde hastane için arsa tahsisi yaptık. Talebimiz Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yatırım programına alındı. Köşk'ü hak ettiği noktaya taşımak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.


Yeni...