02 / 05 / 2024

KOSKİnin kalite standartı

KOSKİnin kalite standartı

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...

Fiat Egea tüm modellerinde Connect uygulamasını standart yaptı! Sadece 399 lira

Türkiye'nin en çok satan otomobil markası olan Fiat Egea, Temmuz ayından itibaren tüm Egea modellerinde, Connect uygulamasını standart olarak sunmaya abaşladı. Tüketiciler satın aldıkları araçlarını teslim alırken, sadece 399 TL’lik aktivasyon bedelini ödüyor.

Vakıf GYO Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

Öz Kayseri İnşaat Kayseri'de lüks konut inşa ediyor!

Kayseri'nin "kalite"yi önceleyen lider firmalarından Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Arslantaş ile inşaat ve emlak sektörünü konuşarak; emlak alırken nelere dikkat edileceği hususunda tüyolar alındı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) bu yıl 7.''sini düzenlediği Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da gerçekleşecek.

RE/MAX Türkiye'nin ilk akıllı gayrimenkul ofisini Ataşehir'de açtı!

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Beyşehir atıksu arıtma tesisi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su ve kanalizasyon hizmet ağını genişletiyor. Bu kapsamda KOSKİ'nin hizmet alanına dahil olan Konya'nın Beyşehir İlçesi'ndeki Atıksu Arıtma Tesisi, artık atıl olmaktan çıkarılacak.

KOSKİ'nin kalite standartı yükseldi!

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

KOSKİnin kalite standartı Haberi

KOSKİnin kalite standartı

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi. Gıda Güvenliği Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi belge gözetim tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Bu kapsamda gözetim tetkiki tamamlanan TS EN ISO 9001, TS EN ISO 14001, TS EN ISO 22000 ve TS 18001 belgeler için İçme Suyu Arıtma Tesisleri, Atıksu Arıtma Tesisleri ve Arif Bilge Tesisleri'nde saha incelemeleri yapıldı. 


Öte yandan birimlerdeki form ve dokümantasyon kontrolü, kayıtların ve uygulamaların incelenmesi yapıldı. tarafından her 3 yılda bir belgelendirme tetkiki ile onaylanan ve yılda bir gözetim tetkikiyle K-Q TSE-ISO-EN 9000, C-E ISO-EN 14000, C-E TSE-ISO-EN 22000, sistemlerine ait belgeler 2016 yılına kadar kullanılmak üzere devamına karar verildi. Bu kapsamda 2007 yılından beri...