26 / 07 / 2024

kosovada 600 milyon euroluk otoyol projesi

kosovada 600 milyon euroluk otoyol projesi

ABD -Türk ortaklığı Bechtel-Enka şirketi tarafından yapılacak ve Priştine' yi Üsküp' e bağlayacak 600 milyon Euro'ya mal olacak projenin temelini, Kosova Başbakanı Hashim Thaçi attı...

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Türkiye’nin Rusya’ya yapacağı 600 milyon dolarlık doğal gaz ödemesi 2024’e ertelendi!

Reuters'tan edinilen bilgilere göre, Rusya'ya doğal gaz ödemesinde ilk erteleme 600 milyon dolar oldu. Fiyatlara bağlı olarak 3-4 milyar dolarlık ödeme 2024 yılına ertelenebilir.

Kamp karavan sektörü 600 milyon doları gördü! İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Pandemi ile beraber tatilin yeni gözdesi olan kamp karavan sektörü kütlesi, 100 milyon dolarlardan Türkiye’de 300 milyon doları aştı. Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kripto para tarihindeki en büyük soygun: 600 milyon dolar çalındı!

Hackerlar kripto varlık platformu Poly Network’ün sistemine sızdı ve yaklaşık 600 milyon dolarlık kripto para çaldı. 600 milyonunu çaldıran şirket, hackerlara çağrıda bulundu. 

Gerçek Evim'den 600 milyon TL'lik vurgun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan biri olan Gerçek Evim'in saadet zinciri olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding'in akıllara zarar vurgun hikayesi...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 100 gün vadeli, 600 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 400 milyon TL'ye kadar 119 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 98 gün vadeli, 600 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.  

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 600 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli kira sertifikaları ihracı onaylandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın RDZKVK72126 ISIN kodlu, 91 gün vadeli ve 600 milyon TL nominal tutarlı yurt içi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı onaylandı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 600 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış olup, onaylı Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

TF Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62120 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 600 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

kosovada 600 milyon euroluk otoyol projesi Haberi

kosovada 600 milyon euroluk otoyol projesi


ABD -Türk ortaklığı Bechtel-Enka şirketi tarafından yapılacak ve Priştine'yi Üsküp'e bağlayacak 600 milyon Euro'ya mal olacak projenin temelini, Kosova Başbakanı Hashim Thaçi attı. Törende ABD ve Türkiye ile diğer ülkelerin büyükelçi ile büyükelçilik temsilcileri hazır bulundu. Kosova'da ilk otoyolun yapımını gerçekleştiren ve ikinci otoyolun yapımı ile üstlenen ABD-Türk şirketinin Türk ortağı ENKA Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara yaptığı açıklamada "Türkiye'deki otoyol programından sonra Türkiye'de öğrendiklerimizi Balkan ülkelerine taşıyoruz. Bunlar bizim Türkiye'de öğrendiklerimiz sayesinde oluyor" dedi. 


A...