18 / 05 / 2024

Koştaş ulaşım

Koştaş ulaşım

Evini güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, tüketiciler için avantajlı kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor. Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde dev bir indirim kampanyasına imza attı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Koçtaş yılbaşında açık mı?

Koçtaş, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş yılbaşında açık mı? Koçtaş yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Koçtaş Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Ankara'nın ulaşım sorunu meclise taşındı!

Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Ankara'nın ulaşım sorununu meclise taşıdı. Mit, Metro ulaşımından sonraki ringlerde yeterli otobüs tahsis edilemediğini dile getirdi..

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Koştaş ulaşım Haberi

Koştaş ulaşım

Evini güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, tüketiciler için avantajlı kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor. Koçtaş, yaz mevsiminin sonuna yaklaştığımız şu günlerde yüzlerce üründe geçerli olacak bir indirim kampanyası düzenledi. Koçtaş’ın stoklarla sınırlı olan kampanyasından faydalanmak isteyenler Koçtaş mağazalarını veya internet sitesini ziyaret edebilir.


Koçtaş, düzenlediği dev indirim kampanyasına her zevke ve ihtiyaca uygun bahçe kategorisindeki ürünleri de dahil etti. Kampanya dahilinde Blooma Ricmond 7 parçalı bahçe mobilyası seti 1320 TL yerine 990 TL’ye, Blooma Malibu Set 699 TL yerine 499 TL’ye satışa sunuluyor. Bahçesine henüz mangal almayanların ise fırsat kapısına geliyor. İndirim kampanyası kapsamında, Koçtaş Halleck kömürlü mangal 249 TL yerine 199 TL’ye satılıyor. Yazın bu en sıcak günlerinde soğutma kategorsinde evin her köşesi için farklı çözümler sunan Koçtaş’ta Bylss pervanesiz disk vantilatör...