26 / 07 / 2024

koşuyolundaki arazide son durum

koşuyolundaki arazide son durum

Yetimleri okutan Darüşşafaka Cemiyeti, Koşuyolu’ndaki 12 bin 257 metrekare araziye, hastane yapmak için projeler hazırlayıp, plan tadilatı istedi. Ancak arsa Taş Yapı’nın oldu.

Koçsa Life'ta son 5 konut! 6 milyon 850 bin TL'ye hemen teslim 3+1'ler!

Koçsa Life projesinde son 5 konutun satışı devam ediyor. Sadece 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu ve fiyatların 6 milyon 850 bin TL'den başladığı projede teslimler de hemen yapılıyor.

Altın gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar kuyumculara koşuyor! 16 Temmuz Salı Kapalıçarşı altın fiyatları...

16 Temmuz 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş son gaz devam ederken yatırımcılar altın almak için kuyumculara koşuyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi? 16 Temmuz 2024 altın fiyatları...

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Siz de toplu para alabilirsiniz! SGK'dan toplu para iadesi nasıl alınır, koşullar neler?

Milyonlarca çalışan son zamanlarda sık sık gündeme gelen prim tutarlarıyla emeklilik hesapları yaparken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili bir detay da dikkat çekti. Peki kimler SGK'dan toplu para iadesi alabilir, aranan koşullar neler?

Gram altın 2 bin TL'ye koşuyor! İşte 3 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

3 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 

TİSK’ten son dakika asgari ücret açıklaması geldi! Bakan Işıkhan enflasyonu vurgulamıştı: Asgari ücrette flaş gelişme!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Akansel Koç, asgari ücret görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağına dikkat çekti. İşte TİSK'ten yapılan o son dakika açıklaması...

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde denize giriş yasaklandı!

Son dakika… denizlerdeki olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı şehirlerde denize girmek yasaklandı. İşte ayrıntılar…

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.

Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafında yakından takip edilirken ''Euro yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu araştırılıyor. Euro kurunun geleceği seviye açıklandı! Bu rakamı gören hemen dövizciye koşacak! 

koşuyolundaki arazide son durum Haberi

koşuyolundaki arazide son durum

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Yetimleri okutan Darüşşafaka Cemiyeti, Koşuyolu’ndaki 12 bin 257 metrekare araziye, hastane yapmak için projeler hazırlayıp, plan tadilatı istedi. Darüşşafaka Cemiyeti’nin hastane yapmasına izin verilmeyen arsasını alıp imar planlarını değiştirten Taşyapı, Haydarpaşa’da 80 metre yüksekliğinde 600 odalı otel inşaatına başladı.



Yetimleri okutan Darüşşafaka Cemiyeti, bir hayırseverin kendilerine bağışladığı Koşuyolu’ndaki 12 bin 257 metrekare araziye, İslam Kalkınma Bankası’yla birlikte hastane yapmak için projeler hazırlayıp, plan tadilatı istedi. Ancak, tüm girişimlere “hayır” denilerek değişikliğe izin verilmedi.



Cemiyet, 2005 yılında paraya ihtiyacı olduğu için çareyi araziyi satmakta buldu. Taşyapı ve Selçuk Ecza Deposu ortaklığı araziyi 7 milyon dolara aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AKP’li üyeleri, İmar Müdürlüğü ve Planlama Müdürlüğü’nün olumsuz görüş bildirmesine rağmen, hemen imar plan tadilatı yaptı....